Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB s-a hotărât şi a ales antrenorul principal! MM a confirmat: "Va fi pe bancă la Sibiu" | EXCLUSIV

FCSB s-a hotărât şi a ales antrenorul principal! MM a confirmat: "Va fi pe bancă la Sibiu" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB s-a hotărât şi îl va păstra pe Leo Strizu (55 de ani) ca antrenor principal în acte, paravan pentru Mihai Pintilii, antrenorul de facto al echipei. Mihai Stoica a confirmat decizia clubului "roş-albastru" şi a anunţat că Strizu "va fi pe bancă la Sibiu".

2023 începe, pentru FCSB, cu o deplasare la Sibiu, meci la care Leo Strizu va fi pe bancă din postura de antrenor principal în acte, paravan pentru Mihai Pintilii, alesul lui Gigi Becali pentru a conduce destinele echipei "roş-albastre".

FCSB s-a hotărât şi a ales antrenorul principal! MM a confirmat: "Va fi pe bancă la Sibiu" | EXCLUSIV

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, în cantonamentul din Turcia, Mihai Stoica a anunţat că FCSB s-a hotărât să-l păstreze pe Leo Strizu ca antrenor principal în acte. Strizu, apărut în "schema" echipei mari de la FCSB pentru că Mihai Pintilii nu deţine carnet sau licenţă de antrenor, "va fi pe bancă la Sibiu".

"(n.r. - Cine stă pe bancă la Sibiu?) Pe bancă la Sibiu va fi deţinătorul de licenţă PRO, Strizu Mario Leonard", a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport. Asta deşi, tot Mihai Stoica anunţase la Orange Sport că FCSB ar putea l-ar putea schimba pe Strizu pentru că acesta a încălcat regulamentul de ordine interioară.

Mihai Stoica, încrezător înaintea debutului FCSB în Superligă în 2023: "N-au cum să ne stea în faţă"

FCSB începe tare 2023. Echipa lui Gigi Becali dă piept cu Hermannstadt, Farul, CFR Cluj, FC Voluntari şi U Craiova, dar Mihai Stoica nu e speriat. Mai mult, spune că echipele ar trebui să se teamă de FCSB, mai ales după ce a văzut cum s-au mişcat jucătorii în cantonamentul din Turcia.

"(n.r. - Începeţi în focuri, cu nişte meciuri foarte tari) Cred că încep în focuri cei care vor juca împotriva noastră. Am mare încredere, dacă ne vom prezenta cu jumătatea din determinarea pe care am văzut-o la anumite antrenamente, cred că doar noi ne putem împiedica. Alţii n-au cum să ne stea în faţă", a spus Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb antrenor principalantrenor principal fcsbmihai stoica antrenor fcsbmihai stoica fcsbmihai stoica leo strizu antrenor principal fcsbmihai stoica leo strizu 

viewscnt
Articole similare