Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haos din nou în Bănie! Napoli, aproape de a noua despărţire de FC U Craiova! Mititelu l-a certat în vestiar şi plănuieşte să scape de el. Unde s-a rupt totul

Haos din nou în Bănie! Napoli, aproape de a noua despărţire de FC U Craiova! Mititelu l-a certat în vestiar şi plănuieşte să scape de el. Unde s-a rupt totul

FC U Craiova

Comentarii

De abia revenit la FC U Craiova în noiembrie, pentru un al nouălea mandat la club, Nicolo Napoli (60 de ani) ar fi deja aproape de despărţirea de formaţia olteană, după ce a intrat într-un nou conflict cu patronul Adrian Mititelu.

Nicolo Napoli a revenit la FC U Craiova în noiembrie, pentru un al nouălea mandat în Bănie, la doar cinci luni după ce părăsise clubul, din cauza unor neînţelegeri cu conducerea.

Adrian Mititelu a decis să abandoneze pista Marius Croitoru şi să revină la ce cunoaşte cel mai bine, dar, după doar două luni şi jumătate cu Nicolo Napoli, s-ar fi răzgândit din nou.

Nicolo Napoli, aproape de a noua despărţire de FC U Craiova

Patronul clubului oltean ar fi negru de supărare în legătură cu plângerile constante ale lui Nicolo Napoli, care ar fi nemulţumit de condiţiile din Bănie şi ar fi împrăştiat aceste ”griji”.

Napoli a tot insinuat în stânga şi în dreapta că nu a avut condiţiile cele mai bune de pregătire în această iarnă, că echipa nu a plecat în cantonament, că meciurile de pregătire puternice au lipsit cu desăvârşire şi că, deşi a cerut cu disperare un atacant central, transferurile au fost efectuate în alte zone”, ar susţine surse din jurul FC U Craiova, conform Prosport.

După partida cu UTA Arad, în urma căreia a fost foarte dezamăgit de prestaţia echipei sale, Adrian Mititelu s-ar fi dus în vestiar şi l-ar fi certat pe antrenorul italian.

Haos din nou în Bănie

Mai mult, patronul lui FC U Craiova ar fi aflat de la sursele sale din lot că Napoli ar ”agita spiritele” din cauza nemulţumirilor sale, informaţie care a fost de ajuns pentru a îl declanşa.

Potrivit sursei citate, Nicolo Napoli are la dispoziţie următoarele două meciuri, în deplasare cu Rapid şi acasă cu U Cluj, pentru a îşi salva postul.

Pe lângă divergenţele pe care le au din punct de vedere administrativ, Mititelu ar fi foarte dezamăgit şi de lipsa de implicare a lui Napoli la antrenamente, pe care secunzii le conduc în mare parte.

Aşadar, dacă nu obţine rezultate pozitive şi cu Rapid, şi cu U Cluj, iar atmosfera de la club nu se îmbunătăţeşte, Nicolo Napoli s-ar putea pregăti pentru a noua plecare din Bănie.

Iar apoi, desigur, pentru al 10-lea mandat pe banca tehnică a FC U Craiova. :)

Afla mai multe despre: nicolo napoli 

viewscnt
Articole similare