Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce făcea Leo Strizu singur în afara stadionului din Sibiu cât timp jucătorii de la FCSB erau înăuntru: ”Nu îmi găsesc locul”

VIDEO | Ce făcea Leo Strizu singur în afara stadionului din Sibiu cât timp jucătorii de la FCSB erau înăuntru: ”Nu îmi găsesc locul”

FCSB

Comentarii

Înaintea partidei dintre Hermannstadt şi FCSB, Leo Strizu (55 de ani) a fost surprins, singur, în afara stadionului din Sibiu. La conferinţa de presă de după meci, antrenorul a explicat ce făcea lângă arenă şi de ce nu era alături de jucători încă.

FCSB a reuşit să înceapă noul an cu dreptul, după ce s-a impus în prima etapă a Superligii din 2023, în deplasare, împotriva lui Hermannstadt, scor 1-0. Billel Omrani a înscris unicul gol al meciului.

Spectacolul fotbalistic de la Sibiu nu s-a ridicat la speranţele fanilor din tribune, care au umplut noua arenă din oraş, cumpărând toate cele 11.500 de bilete disponibile.

”Nu îmi găsesc locul”

Mai degrabă, confruntarea a fost marcată de problemele celor două formaţii, pentru Hermannstadt, în legătură cu depunctarea, iar, pentru FCSB, în legătură cu banca tehnică.

Vicecampioana s-a băgat singură în dezastrul în care se află, după ce l-a lăsat pe Leo Strizu acasă când a plecat în cantonament şi a stârnit nemulţumirea lui Lucian Burchel.

Antrenorul principal de la FCSB a ajuns din nou în atenţia publicului, după ce a fost surprins, singur, în faţa stadionului, cât jucătorii săi se aflau deja înăuntru.

Acesta s-a plimbat puţin, apoi s-a îndreptat spre intrarea în arenă, iar, la conferinţa de presă de după meci, a explicat ce făcea în acel moment.

Ce făcea Leo Strizu în afara stadionului din Sibiu cât timp jucătorii de la FCSB erau înăuntru

Deţinătorul licenţei Pro din stafful FCSB-ului susţine că simte nevoie de a îşi limpezi gândurile înainte de meciuri, astfel că iese şi se plimbă.

"Nu îmi găsesc locul. Nu pot să stau doar în vestiar, trebuie să încep să-mi adun gândurile. V-am spus, dacă jucăm cu oricare echipă - bineînţeles, nici cu Farul sau CFR - mie, din campionat, cei mai periculoşi acasă mi se par cei de la Hermannstadt.

M-am plimbat, m-am dus, m-am întors, am intrat în vestiar, am ieşit. Cam aşa fac eu de obicei", a declarat Leo Strizu, la conferinţa de presă din urma victoriei de la Sibiu.

După rezultatul pozitiv obţinut la Sibiu, FCSB s-a apropiat la trei puncte de CFR şi patru de Farul, cele două urmând să se dueleze în ultima partidă a acestei etape, luni seara, în direct la Orange Sport.

Afla mai multe despre: leo strizu 

viewscnt
Articole similare