Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, cuvinte la superlativ despre echipa a cărei conduceri a recunoscut că ar fi interesată să îl transfere: ”Au un joc foarte bun, sunt meciuri frumoase”

Florinel Coman, cuvinte la superlativ despre echipa a cărei conduceri a recunoscut că ar fi interesată să îl transfere: ”Au un joc foarte bun, sunt meciuri frumoase”

FCSB

Comentarii

Duminică, FCSB a reuşit să obţină o victorie importantă împotriva lui Hermannstadt, scor 1-0. În urma partidei, Florinel Coman (24 de ani) a oferit o serie de declaraţii, vorbind la superlativ despre următoarea adversară din campionat a vicecampioanei, care recunoscuse că ar fi interesată de ”Mbappe de România”.

La finalul anului trecut, Florinel Coman recunoştea că şi-ar dori să plece de la FCSB, pentru a merge undeva unde să prindă mai multe minute, în contextul în care a ajuns rezervă la Bucureşti.

Ascensiunea lui Tavi Popescu a coincis cu cea mai slabă perioadă din cariera lui ”Mbappe de România”, măcinat de accidentări, astfel că fotbalistul de 24 de ani şi-a pierdut locul de titular.

”Au un joc foarte bun, sunt meciuri frumoase”

Criticat de patron pentru prestaţiile oscilante din ultima perioadă, Coman a anunţat, la un flash-interviu, că a cerut hârtie pentru a părăsi clubul, sub formă de împrumut.

Prima variantă apărută ca posibilă destinaţie a fost Chindia Târgovişte, datorită legăturii cu Toni Petrea, doar că Gigi Becali a anunţat clar că nu renunţă la Coman decât dacă recuperează suma investită în transferul acestuia.

Farul Constanţa ar fi dorit să îl transfere pe ”Mbappe de România”, a recunoscut chiar Gică Popescu, punctând însă că liderul Superligii l-ar dori şi l-ar putea readuce la Ovidiu doar gratis.

Aşadar, Coman a rămas deocamdată la FCSB, iar duminică a fost decisiv în victoria vicecampioanei, pasând inteligent decisiv la unicul gol al meciului, marcat de Billel Omrani.

Florinel Coman, cuvinte la superlativ despre Farul Constanţa

În urma victoriei, fotbalistul roş-albastru a vorbit la superlativ despre Farul, următoarea adversară din campionat a celor de la FCSB.

Un meci foarte greu, cu o echipă care, cred eu, se bate la titlu. Au un joc foarte bun şi vom analiza foarte bine, pentru că va fi o lecţie foarte grea.  Sunt meciuri frumoase (n.r. cu Farul).

E o echipă care ştie ce are de făcut, o echipă pusă la punct, cu jucători care au experienţă şi tineri talentaţi, aşa că... aţi văzut, toate meciurile cu ei au fost spectaculoase, cu multe goluri. Sperăm să luăm cele trei puncte, de asta jucăm”, a declarat Florinel Coman, după victoria cu Hermannstadt.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare