Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a lăudat MM Stoica ”noua conducere tehnică” a FCSB după cantonamentul în care nu a fost prezent antrenor principal: ”Mă bucură” | EXCLUSIV

De ce a lăudat MM Stoica ”noua conducere tehnică” a FCSB după cantonamentul în care nu a fost prezent antrenor principal: ”Mă bucură” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a fost plecată în cantonament, în Antalya, fără antrenorul principal din acte al echipei, Leo Strizu (55 de ani). În ciuda acestui lucru, MM Stoica, într-un interviu cu Orange Sport, a lăudat una dintre deciziile luate de ”noua conducere tehnică” pentru stagiul de pregătire.

Întreg scandalul care a izbucnit în jurul lui Mihai Pintilii, Leo Strizu, FCSB şi licenţelor a izbucnit din cauza faptului că vicecampioana nu s-a obosit să îşi ia antrenorul principal în cantonament.

MM Stoica a explicat că decizia a ţinut de motive personale, dar şeful Şcolii de Antrenori, Lucian Burchel, nu a fost convins şi a demarat o anchetă în acest sens.

”Asta mă bucură”

Aşadar, la momentul actual, se strâng dovezi în legătură cu neregulile de la FCSB, care îi permite, din punctul de vedere al legii, unui om fără calificări să facă o muncă pe care nu ar trebui să o facă fără acele calificări.

Mihai Pintilii şi Lucian Burchel se află într-un război al declaraţiilor momentan, iar concluzia acestei situaţii este neclară încă, nefiind bănuit dacă acesta va scăpa uşor sau nu.

Totuşi, în ciuda haosului din jurul echipei, MM Stoica a avut timp să laude ”noua conducere tehnică” a vicecampioanei, datorită uneia dintre deciziile luate înaintea plecării în cantonament.

Într-un interviu acordat pentru Orange Sport înaintea revenirii din Turcia, MM Stoica a lăudat ”noua conducere tehnică” pentru faptul că nu a aglomerat programul de pregătire al echipei.

De ce a lăudat MM Stoica ”noua conducere tehnică” a FCSB după cantonamentul în care nu a fost prezent antrenor principal

Când spune ”noua conducere tehnică”, managerul general se referă, desigur, la Pintilii, dar nu poate spune acest lucru cu subiect şi predicat, pentru că Leo Strizu este, în teorie, tehnicianul, iar Pintilii nu are nici măcar carnetul de antrenor.

Noua conducere tehnică ne-a cerut să avem un singur meci, că practic noi am jucat un singur meci, de fapt, nu am jucat niciunul. Am jucat împotriva a două echipe puternice, dar noi ne-am făcut antrenamentul.

Nu am acordat absolut nicio atenţie acelor meciuri. Şi asta mă bucură, pentru că am avut antrenori în trecut care voiau foarte multe meciuri în pregătire.Eu am mai spus-o, logic nu are niciun sens.

Pentru că nu te duci în pregătire cu gândul de a juca şi a obţine rezultate bune în partidele amicale. Te duci să te antrenezi şi să te prezinţi cât mai bine când începe campionatul”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare