Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Acord pentru transferul lui Ionuţ Radu! Surpriză: românul nu mai ajunge la Lorient, ci la fosta campioană a Franţei

BREAKING | Acord pentru transferul lui Ionuţ Radu! Surpriză: românul nu mai ajunge la Lorient, ci la fosta campioană a Franţei

Transferuri

Comentarii

Ionuţ Radu (25 de ani) o părăseşte pe Cremonese după doar jumătate de sezon, după ce şi-a pierdut locul între buturile formaţiei aflate pe ultimul loc al Serie A. Românul urmează să semneze cu o formaţie din Ligue 1, fostă campioană a Franţei.

După două sezoane în care a ”încălzit banca” lui Inter Milano, Ionuţ Radu a fost lăsat de italieni să plece de pe San Siro, sub formă de împrumut, pentru a primi şansa de a fi titular.

Ajuns deja la 25 de ani, portarul are nevoie de minute pentru a îşi continua dezvoltarea, astfel ivindu-se transferul la Cremonese, care de abia promovase din Serie B.

Surpriză: Ionuţ Radu nu mai ajunge la Lorient

Titularul italienilor, Marco Carnesecchi, împrumutat de la Atalanta, suferise o accidentare dură, astfel că locul românului în primul 11 era iniţial asigurat.

Doar că, după ce a revenit Carnesecchi, Radu a suferit la rândul său o accidentare şi şi-a pierdut postul în formula de start a lui Cremonese, iar Inter a decis să îi găsească o nouă ”casă”.

Fusese anunţat că Ionuţ Radu este foarte aproape de Lorient, din Ligue, dar românul urmează să aibă o altă destinaţie de fapt, a fost dezvăluit luni.

Francezii de la Le Parisien şi reputatul jurnalist italian Gianluca Di Marzio au scris despre un acord verbal între Auxerre, campioană a Franţei în 1996, şi Inter.

Ionuţ Radu, ca şi transferat la Auxerre

Formaţia aflată pe locul al 19-lea în Ligue 1 are nevoie de un nou goalkeeper, în contextul în care titularul Benoit Costil urmează să i se alăture lui Lille.

Aşadar, cei de la Auxerre s-au reorientat către Radu şi l-au deturnat din drumul către Lorient, cu promisiunea că are locul în formula de start asigurat.

Dacă Lorient se află în lupta pentru cupele europene, ocupând poziţia a şaptea, Auxerre are mari emoţii pentru menţinerea în primul eşalon, aflată pe penultimul loc.

De sezonul viitor, Ligue 1 va mai avea doar 18 echipe, astfel că, în actuala stagiune, în loc să retrogradeze două echipe, iar una să ajungă la baraj, vor retrograda patru formaţii direct.

  • 10 apariţii a însumat Radu în tricoul lui Cremonese, însă nicio victorie
  • 21 de goluri a încasat românul între buturile ultimei clasate din Serie A

Afla mai multe despre: ionuţ radu 

viewscnt
Articole similare