Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Ionuţ Radu de la Cremonese? Care este situaţia portarului român

Pleacă Ionuţ Radu de la Cremonese? Care este situaţia portarului român

Serie A

Comentarii

Ionuţ Radu are viaţă grea în Italia. În vârstă de 25 de ani, Radu a venit în aceasă vară la Cremonese, sub formă de împrumut, de la Inter.

În acest sezon de Serie A, Radu a îmbrăcat tricoul nou-promovatei de nouă ori. Acesta a reuşit să păstreze poarta intactă doar o singură dată, în egalul de pe teren propriu cu Sassuolo.

După meciul de la începutul lui octombrie, pierdut de Cremonese în faţa lui Napoli, scor 1-4, Radu a acuzat o accidentare la cot.

Această problemă l-a făcut să rateze ultimele şase partide, în care echipa sa a înregistrat doar două remize. Vlad Chiricheş este de asemenea accidentat, şi nu a mai jucat pentru Cremonese din septembrie. 

Fostul fundaş al lui Napoli s-a accidentat în partida cu Lazio, pierdută de echipa sa cu 0-4.

Concurent puternic pe post, pentru Radu

Marco Carnesecchi este jucătorul ce a apărat buturile lui Cremonese, în absenţa lui Radu. 

În vârstă de 23 de ani, Carnesecchi şi-a făcut junioratul la Atalanta, şi a fost titular de bază, în sezonul trecut pentru Cremonese.

Cu el între buturi, gruparea din Cremona a revenit în Serie A, după o pauză de 27 de ani. Carnesecchi a păstrat poarta intactă, în două rânduri, în cele şase partide pe care le-a bifat.

”Va fi cel mai bun portar din Serie A”

După egalul surprinzător de marţi, dintre Cremonese şi Milan, antrenorulul ”grigiorossilor” a avut cuvinte de laudă la adresa portarului echipei sale. ”Suntem mulţumiţi cu rezultatul acesta, deoarece am întâlnit echipa campioană. Carnesecchi va deveni cel mai bun portar din Italia, în următorii ani. Suntem norocoşi să îl avem, însă mai are mult de muncă”, a declarat Massimiliano Alvini, conform Tuttomercatoweb.

Carnesecchi a fost numit omul meciului, de către Gazzettadellosport, după ce a avut cinci intervenţii salvatoare.

Cremonese se află pe locul 18 în Serie A, primul ce retrogradează direct, cu doar şapte puncte.

Echipa din Cremona este singura din campionat, care nu are nicio victorie.

Articol scris de Teodor Răducanu

Afla mai multe despre: ionut radu 

viewscnt
Articole similare