Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reprezentanţii unui club uriaş din Premier League, prezenţi la FCSB - Rapid! Cu cine au luat legătură după derby: ”Unde suntem?”

Reprezentanţii unui club uriaş din Premier League, prezenţi la FCSB - Rapid! Cu cine au luat legătură după derby: ”Unde suntem?”

Superliga

Comentarii

Duminică, FCSB a reuşit să o învingă pe rivala Rapid, pe Arena Naţională, în a 17-a etapă a Ligii 1, scor 3-1. În ziua din urma confruntării, Adrian Ilie a dezvăluit că reprezentanţi ai lui Leeds United au fost prezenţi în tribune.

Plecarea lui Nicolae Dică pare să le fi fost de bun augur jucătorilor de la FCSB. În derby-ul cu Rapid, roş-albaştrii nu le-au dat vreo şansă rivalilor de a scoate vreun rezultat.

Deşi venea după două meciuri incredibil de modeste, cu U Cluj şi West Ham, vicecampioana a dominat-o clar pe Rapid şi a obţinut o victorie pe deplin meritată.

Peste 30.000 de fani ar fi fost prezenţi pe Arena Naţională, conform lui MM Stoica, iar aceştia au fost ”răsfăţaţi” cu meciului urmărit, având în vedere nivelul normal al Ligii 1.

În urma partidei, Adrian Ilie a dezvăluit că mai mulţi membri din stafful lui Leeds United au fost prezenţi în tribune la derby, dar nu pentru a urmări vreun jucător.

Fostul atacant susţine că aceştia i-au transmis că doar voiau ”să vadă nivelul”, iar interesant este că li s-ar fi părut de o intensitate scăzută, cu un ritm ”foarte lent, foarte slab”.

Reprezentanţii unui club uriaş din Premier League, prezenţi la FCSB - Rapid

Aseară (n.r. duminică) au fost foarte mulţi din staffuri de cluburi la acest derby, de la Leeds, de la mai multe cluburi. Îi cunosc, eu nu am ajuns la meci. Ei au ajuns!  

Nu urmăreau pe nimeni, au venit să vadă meciul, să vadă nivelul. Vedem şi noi o părere de la altcineva, de la un club de fotbal. Au zis că ritmul a fost foarte lent, foarte slab.

Şi aseară a fost un meci cu ritm pentru noi! Unde suntem? Suntem la nivelul nostru, jos în comparaţie cu cine vrem noi să ne comparăm şi ce ar trebui să jucăm”, a spus Adrian Ilie pentru Fanatik.

Cel mai bun jucător de pe teren în derby, conform mai multor experţi, a fostTavi Popescu, care pare să fi revenit la forma sa de la începutul anului.

Adrian Ilie a mai dezvăluit că, înaintea căderii de formă a lui Popescu, Atletico Madrid se interesa de el.

Afla mai multe despre: adrian ilie 

viewscnt
Articole similare