Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ar trebui să nu mai iasă din echipă”. Fotbalistul care şi-a asigurat postul de titular la FCSB după prestaţia peste aşteptări cu Rapid. ”Profită de lucrul ăsta” | EXCLUSIV

”Ar trebui să nu mai iasă din echipă”. Fotbalistul care şi-a asigurat postul de titular la FCSB după prestaţia peste aşteptări cu Rapid. ”Profită de lucrul ăsta” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a avut o prestaţie peste aşteptări în derby-ul cu Rapid. Formaţia roş-albastră a impresionat lumea fotbalului românesc şi a primit laurii chiar şi din partea contestatarilor, care au recunoscut superioritatea arătată pe Arena Naţională şi au afirmat, la unison, că victoria este pe deplin meritată.

Contrar aşteptărilor marii majorităţi a fotbalului românesc, amplificate de toate problemele din ultima perioadă din jurul echipei, FCSB a făcut un joc consistent în duelul cu Rapid şi s-a impus pe Arena Naţională.

”Ar trebui să nu mai iasă din echipă”. Fotbalistul care şi-a asigurat postul de titular la FCSB după prestaţia peste aşteptări în derby-ul cu Rapid. ”Profită de lucrul ăsta” | EXCLUSIV

Cel mai bun om al roş-albaştrilor a fost considerat Octavian Popescu. Tânărul jucător a pasat decisiv la reuşita lui Cordea şi a marcat superb golul al treilea, moment în care a acuzat probleme medicale şi a fost schimbat.

Basarab Panduru a fost plăcut surprins de evoluţia lui Octavian Popescu. Expertul Orange Sport a subliniat că acesta a profitat la maximum de uşoara accidentare a lui Florinel Coman, care a fost rezervă, şi speră să păstreze ştacheta la acelaşi nivel şi în restul sezonului.

”Mi-a plăcut. Mi-a plăcut că la primul gol dă pasă, el putea acolo să bage un interior şi să o dea la colţul lung, dar se lasă pe piciorul stâng şi îşi face mingea pe dreptul să paseze lui Cordea. Golul este frumos, dă colţul scurt. 

Vreau să văd dacă e consistent şi în continuare. Vreau să văd două-trei meciuri că le joacă aşa şi după aia să discut. Deocamdată e bine. Dacă ăsta e începutul şi ce urmează va fi la fel de bine, mai bine puţin mai greu, pentru că trebuie să dai două goluri, două pase de gol. Dar dacă e începutul la ceva bun, sunt foarte mulţumit.

El într-un fel are şi noroc. Dică ne spunea că Florinel Coman îi spune la pauza meciului de la Cluj că are ceva probleme şi probabil nu s-a mai antrenat după problemele alea şi atunci ăsta e probabil norocul lui (n.r. al lui Popescu).

Intră titular, dar profită de lucrul ăsta. Ar trebui, ca din momentul ăsta, să nu mai iasă din echipă. De aici să plece revenirea lui la ce a fost el înainte de play-off-ul sezonului trecut”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbtavi popescu 

viewscnt
Articole similare