Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Accidentare stupidă a lui Tavi Popescu în derby-ul cu Rapid! De ce a avut nevoie de schimbare jucătorul: ”Am încercat să mă urc...”

VIDEO | Accidentare stupidă a lui Tavi Popescu în derby-ul cu Rapid! De ce a avut nevoie de schimbare jucătorul: ”Am încercat să mă urc...”

FCSB

Comentarii

Unul dintre cei mai buni oameni de pe teren în derby-ul FCSB - Rapid 3-1, Tavi Popescu (19 de ani) a fost înlocuit după în jur de o oră de joc, la scurt timp după ce reuşise să puncteze pentru prima dată după aproape şase luni.

După câteva săptămâni grele în tabăra FCSB-ului, derby-ul cu Rapid pare să fi fost momentul în care jucătorii pregătiţi de Mihai Pintilii s-au descătuşat.

Înfrângerea cu U Cluj şi despărţirea dintre vicecampioană şi Nicolae Dică au fost succedate de o de un eşec împotriva rezervelor lui West Ham.

Înaintea derby-ului, giuleştenii aveau mari speranţe că vor reuşi surpriza şi se vor impune pe Arena Naţională, dar, în final, aceştia nu au avut nicio şansă.

FCSB a dominat meciul cap-coadă, a condus încă din minutul 14, iar din minutul 29 nu a lăsat-o pe Rapid să se apropie la mai mult de două goluri.

Unul dintre cei mai buni oameni de pe teren a fost Tavi Popescu. După mai multe luni de coşmar, fotbalistul de 19 ani pare a fi aproape de a îşi reveni.

Marea speranţă a fotbalului românesc la începutul acestui an, prestaţiile modeste din acest sezon l-au transformat pe Popescu în rezervă la Bucureşti.

Tavi Popescu s-a accidentat în timp ce se bucura după golul cu Rapid

Dar, în contextul în care nici Florinel Coman nu traversează cea mai bună perioadă, Tavi Popescu a fost titularizat cu Rapid şi nu a dezamăgit.

Decarul FCSB-ului a pasat decisiv pentru Andrei Cordea la primul gol, înainte de a marca la rândul său, în repriza secundă, pentru prima dată după aproape şase luni.

Numai că, la şapte minute după ce a punctat, Popescu a fost schimbat. La flash-interviu, chiar el a dezvăluit motivul: se accidentase când s-a urcat pe panoul publicitar pentru a se bucura.

”(n.r. de ce ai fost schimbat?) Au fost dureri dintr-un meci, am încercat să mă urc... (n.r. s-a întâmplat atunci când ai încercat să te bucuri alături de suporteri?) Da.

(n.r. ce a însemnat când ţi-ai pus mâinile la ureche?) Că nu bag criticile în seamă, nu ascult de nimeni, îmi văd de treaba mea, dau 100% şi cred că s-a văzut azi”, a declarat Tavi Popescu.

Afla mai multe despre: tavi popescu 

viewscnt
Articole similare