Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, nevoit să dea explicaţii după declaraţiile controversate ale lui Andrei Cordea! Dezvăluiri despre relaţia dintre ”sobrul” Nicolae Dică şi jucători | EXCLUSIV

MM Stoica, nevoit să dea explicaţii după declaraţiile controversate ale lui Andrei Cordea! Dezvăluiri despre relaţia dintre ”sobrul” Nicolae Dică şi jucători | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În urma derby-ului câştigat de FCSB cu Rapid, Andrei Cordea a făcut o serie de declaraţii controversate, care puteau fi interpretate ca un atac la adresa lui Nicolae Dică. Invitat în studioul Orange Sport după victoria de pe Arena Naţională, MM Stoica a fost nevoit să ofere explicaţii pentru jucătorul vicecampioanei.

Primul meci al FCSB-ului fără Nicolae Dică pe banca tehnică, duelul pierdut cu 0-3 cu West Ham, a fost un veritabil dezastru pentru vicecampioană.

Britanicii au jucat cu rezervele, dar roş-albaştrii nu au reuşit să le pună deloc probleme, astfel că aşteptările înaintea derby-ului cu Rapid nu erau foarte mari.

Numai că cei de la FCSB s-au mobilizat cum nimeni nu s-ar fi aşteptat şi au reuşit să îi învingă pe giuleşteni, scor 3-1,după o partidă dominată autoritar.

În urma victoriei, Andrei Cordea a făcut o serie de declaraţii controversate, prin care părea că îl atacă pe Nicolae Dică şi că sugerează că vestiarul nu îl susţinea pe acesta.

Invitat în studioul Orange Sport în urma partidei, MM Stoica a fost nevoit să ofere explicaţii în legătură cu spusele lui Cordea şi a negat că Dică ar fi pierdut vestiarul.

Managerul general al vicecampioanei a recunoscut totuşi că Nicolae Dică este un antrenor ”sobru, serios”, care nu conduce antrenamentele cu ”zâmbetul pe buze”.

”Dică e un tip serios, sobru, încearcă să conducă cu o mână de fier”

MM a sugerat că Andrei Cordea făcea referire la atmosfera din jurul echipei, mai degrabă decât să lanseze un atac la adresa fostului său antrenor.

”(n.r. existaseră probleme în finalul mandatului lui Dică pentru grup?) Nu, nu, doar că... Dică e un tip mai sobru şi mai... nu prea e genul care să conducă antrenamentul cu zâmbetul pe buze.

Pintilii e puţin diferit, abia vine din iarbă. Dică e un tip mai riguros, nu rigid, nu aş putea spune că e polemic... ţine de personalitatea fiecăruia, nu e un tip spumos, glumeţ, carismatic.

E un tip serios, sobru şi care încearcă să conducă cu mână de fier. Unii apreciază, alţii nu apreciază. Sunt antrenori foarte duri care au făcut performanţe şi sunt antrenori care au făcut altfel performanţe.

Nu există un manual pentru antrenorul ideal”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei cordea 

viewscnt
Articole similare