Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică voia să îl înlocuiască pe Joyskim Dawa şi avea doi jucători în vizor! De ce nu s-a mai efectuat schimbarea: ”O prostie” | EXCLUSIV

Nicolae Dică voia să îl înlocuiască pe Joyskim Dawa şi avea doi jucători în vizor! De ce nu s-a mai efectuat schimbarea: ”O prostie” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Inivtat în studioul Orange Sportînaintea confruntării dintre FCSB şi Rapid, Nicolae Dică a analizat primul 11 al fostei sale echipe şi a vorbit despre absenţa lui Joyskim Dawa (26 de ani), jucător cu care a avut probleme la club şi care a făcut erori grave pe tot parcursul sezonului.

Transferat în vară de la FC Botoşani, Joyskim Dawa a fost achiziţionat de Gigi Becali împotriva dorinţei lui MM Stoica, după ce managerul general l-a avertizat pe patron că jucătorul are probleme la construcţie.

Ajuns la FCSB, ce să vezi, Dawa avea şi are în continuare mari probleme la construcţie, iar gafele sale au ajuns să marcheze multe dintre meciurile disuptate de vicecampioană după venirea sa.

Iniţial unul dintre favoriţii lui Gigi Becali, latifundiarul a ajuns la capătul răbdării cu internaţionalul camerunez după ce acesta s-a certat cu Nicolae Dică, pe lângă faptul că încă făcea mari greşeli.

Scos din lot la meciul cu Rapid, Nicolae Dică a dezvăluit că şi el a dorit să îl înlocuiască pe fundaş, dar a recunoscut că cele două opţiuni pe care le avea erau la fel de modeste, dacă nu chiar şi mai şi.

Nicolae Dică voia să îl înlocuiască pe Joyskim Dawa şi avea doi jucători în vizor

Denis Haruţ şi Rachid Bouhenna au dezamăgit în acest sezon la FCSB, iar Nicolae Dică a recunoscut că doar greşelile şi problemele acestora l-au ţinut pe Dawa în primul 11.

Nu ştiu (n.r. dacă o să mai fie Dawa în echipă). Şi eu am avut un moment în care am vrut să îl schimb. Dar în momentul în care i-am introdus pe Haruţ şi pe Bouhenna...

Bouhenna, de exemplu, la meciul cu UTA jucase foarte bine, a venit, a luat acel cartonaş roşu dintr-o prostie... nu poţi să o faci.

Meciul nostru de la Arad s-a întors de la el, el a luat galben că a tras de timp, apoi a luat galben că aplaudă cartonaşul. Jucase bine.

Când am jucat cu el şi Haruţ, au avut probleme. Şi el, şi Haruţ. Niciunul dintre ei nu mi-a dat încredere 100%., să zic <<joacă ăsta şi o face mai bine>>
”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: joyskim dawa 

viewscnt
Articole similare