Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid s-a interesat de un jucător de la FCSB în vară! Adrian Ilie, contactat de iberici: ”M-au sunat să le spun ce văd eu la el”

Atletico Madrid s-a interesat de un jucător de la FCSB în vară! Adrian Ilie, contactat de iberici: ”M-au sunat să le spun ce văd eu la el”

FCSB

Comentarii

Adrian Ilie (48 de ani) a dezvăluit că a fost contactat de Ateltico Madrid în vară, care se interesa de un jucător de la FCSB. Fostul atacant al naţionalei l-a urmărit special pe acesta la un meci din Nations League, pentru a le răspunde ibericilor.

La momentul actual, Gigi Becali este de părere că are un singur jucător care ar merita să fie căutat de alte cluburi, dar situaţia stătea complet altfel la finalul ultimului sezon.

Ianis Stoica reuşise o stagiune mai mult decât respectabilă şi deja atrăsese atenţia lui Arsenal, Darius Olaru avea mai multe oferte, iar Tavi Popescu, în ochii patronului, încă valora 50 de milioane de euro.

La acţiunea din iunie a echipei naţionale, nu mai puţin de cinci jucători de la FCSB fuseseră convocaţi, printre care şi Popescu, care era marea speranţă a fotbalului nostru în acea perioadă.

Era a doua convocare pentru decarul vicecampioanei, care apucase să debuteze la precedenta acţiune, şi ultima de până acum, după căderea sa de formă.

Adrian Ilie a dezvăluit că l-a urmărit specific pe Tavi Popescu la meciul cu Finlanda din Giuleşti, câştigat de ”tricolori” cu 1-0, după ce a fost contactat de Atletico Madrid.

Atletico Madrid s-a interesat de Tavi Popescu în vară

Fostului atacant i se ceruse o opinie în legătură cu jucătorul FCSB-ului, dar orice speranţă că mutarea s-ar putea realiza au fost cu siguranţă spulberate până acum.

”(n.r. mai poate deveni Tavi Popescu un jucător mare?) Azi dacă aş da un răspuns… nu! Nu cred… nu, pentru că nu e în formă, ci, după cum a zis şi Gigi Becali, am impresia că a uitat să mai joace fotbal.

Ca şi cum în momentul de faţă el este din nou la copii şi juniori. A uitat parcă elementele de bază! L-am urmărit special la meciul cu Finlanda (n.r. din iunie) de la echipa naţională.

Special m-am uitat, pentru că m-au sunat ca să le dau o părere de-a mea undeva de afară, o echipă… m-a sunat o echipă din Spania, ca să le spun ce văd eu la acel jucător.

E o echipă din Primera, din primele patru. În sensul în care au terminat anul trecut, nu anul ăsta, că… (n.r. Atletico te-a contactat?) Da, s-ar putea să fie Atletico…”, a declarat Adrian Ilie, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: tavi popescu 

viewscnt
Articole similare