Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica continuă războiul cu cei de la Rapid: ”Vă situaţi la limita ridicolului!” + Atac la Victor Angelescu

MM Stoica continuă războiul cu cei de la Rapid: ”Vă situaţi la limita ridicolului!” + Atac la Victor Angelescu

Rapid

Comentarii

FCSB s-a impus cu scorul de 3-1 în derby-ul cu Rapid, din etapa a 17-a din Liga 1, într-un meci spectaculos pe Arena Naţională.

MM Stoica continuă războiul cu cei de la Rapid: ”Vă situaţi la limita ridicolului!” + Atac la Victor Angelescu 

Adrian Mutu, antrenorul celor de la Rapid, s-a plâns de modul în care au fost trataţi fanii echipei sale la derby-ul cu FCSB, pierdut de giuleşteni, 1-3, pe Arena Naţională.

De asemenea, şi Victor Angelescu s-a plâns de acelaşi lucru. Motiv pentru care FCSB a început războiul de la distanţă cu cei de la Rapid. 

MM Stoica s-a luat, din nou, de Victor Angelescu. Managerul general de la FCSB  a ţinut să îi dea replica acţionarului din Giuleşti prin intermediul unui mesaj postat pe reţelele de socializare.

„Talentatul domn Angelescu, cel de a văzut sute de mii de meciuri, zice că suntem vechi şi nu ştim că e 2022 afară. Pentru că de ce? Pentru că le-am dat bilete la limita minimă. Adică 2400. 

Păi da, domnule patron secund la Rapid, dar voi, care sunteţi noi, ne-aţi dat 600 în tur. Faceţi un calcul sumar şi veţi descoperi că vă situaţi la limita ridicolului cu reproşurile.

Data viitoare vom face reciprocitate pe peluze dacă vreţi. O să fie 2023, dar vom face eforturi să ne updatăm”, a scris Mihai Stoica pe contul de Facebook. 

În urma acestui rezultat, FCSB ajunge la trei puncte de locurile de play-off, cu un total de 23 de puncte. Giuleştenii se menţin pe locul doi în clasament, cu 32 de puncte.

Ce a spus Victor Angelescu:

„În derby-uri nu cred că se mai pune problema de formă sau de moral. E o echipă puternică şi cred că vor da totul ca să câştige. Eu cred că se va umple stadionul şi anul trecut când am jucat cu ei s-au umplut stadioanele, sunt convins că vor veni peste 30.000 de oameni, dar ei sunt organizatori.

Am avut 2400 de bilete, normal că s-au dat repede. Eu zic că o să fie frumos, vor fi şi mulţi alţi rapidişti care şi-au luat bilete în stadion şi cred că va fi o atmosferă foarte frumoasă. Nu mă tem de incidente pentru că eu cred că ştiu să organizeze bine un meci cei de la Steaua (n.r. FCSB), nu cred că vor avea probleme. Mă aştept la un spectacol între galerii aşa cum a fost şi la celelalte meciuri. 

Sunt de aceeaşi părere, nu cred că e nimeni favorit în momentul de faţă, cine o să îşi dorească mai mult şi o să fie mai bine mental în ziua meciului va câştiga. Şansele sunt 50-50, cred eu. E foarte important meciul, mai ales pentru suporteri, e un meci special pentru noi, probabil cel mai important derby în momentul de faţă din Liga 1, vor fi 3 puncte foarte importante pentru noi, dar noi nu avem un scop din a ţine FCSB-ul sub locurile de play-off. 

Din punctul meu de vedere, îmi doresc ca şi Rapid şi FCSB să intre în play-off şi să ne mai întâlnim de încă două ori”, a declarat Victor Angelescu la PRO Arena. 

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicavictor angelescurapid 

viewscnt
Articole similare