Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chindia - FC Argeş 1-1. Evoluţia bună a trupei lui Toni Petrea, anulată de golul lui Garita

VIDEO | Chindia - FC Argeş 1-1. Evoluţia bună a trupei lui Toni Petrea, anulată de golul lui Garita

Superliga

Comentarii

Chindia Târgovişte a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Argeş, în etapa a 22-a a Superligii. Pentru Chindia a marcat Neguţ, în minutul 42, iar pentru FC Argeş a înscris Garita ('55).

VIDEO | Chindia Târgovişte - FC Argeş 1-1 (Neguţ 43 / Garita 55)

Echipele de start:

  • CHINDIA: Căbuz - Căpuşă, Celea, Orozco, Dinu - Dulca, Ahmatov - Neguţ, Popadiuc, A. Şerban - D. Popa; Rezerve: D. Moldovan, Cooper, Atanase, Dumitraşcu, Mihaiu, Ad. Ioniţă, Perianu, Boldor, Corinus​; Antrenor: Anton Petrea
  • FC ARGEŞ: Straton - Tofan, Zebic, Brendon, Bassong -  Mimito Biai, Njike - G. Creţu, Târcoveanu, Bertrand - Garita; Rezerve: Micle, Boubacar Hanne, Calcan, Rizzi, M. Constantin, Pârvu, Jakolis, Zebic, Mezza Colli, Dobrosavlevici; Antrenor: Marius Croitoru

Min 90+3. Final de meci.

Min 85. Ocazie Chindia. Neguţ trimite foarte puţin peste poartă.

Min 71. Ocazie Chindia. Cooper trimite pe lângă poartă, după o minge primită în adâncime.

Min 65. Ocazie Argeş. Elevii lui Croitoru irosesc o şansă uriaşă de a trece în avantaj. Defensiva lui Petrea se clatină serios, dar Căbuz îşi salvează de această dată echipa.

Min 55. GOOOL Argeş. Garita aduce egalarea după ce profită de o eroare uriaşă în defensiva Chindiei.

Min 48. Ocazie Chindia. Popadiuc şi Şerban ratează şanse de a majora diferenţa de pe tabelă.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+3. Pauză.

Min 43. GOOOL Chindia. Neguţ marchează după ce prinde defensiva argeşenilor descoperită.

Min 40. Ocazie Argeş. Garita face o fază frumoasă, dar Njike finalizează defectuos.

Min 33. Ocazie Chindia. Oaspeţii scapă iar fără gol primit la o greşeală în defensivă.

Min 32. Ocazie Chindia. Şerban şutează pe lângă poartă din interiorul careului.

Min 22. Ocazie Chindia. Căpuşă trimit un şut bun, dar Straton respinge foarte bine de lângă bară. Se verifică la VAR un posibil henţ. Nu de acordă nimic.

Min 1. Începe meciul.


Chindia Târgovişte a început execrabil sezonul, neavând nicio victorie după 10 etape, dar venirea lui Toni Petrea pe banca tehnică a declanşat o ”revoluţie” la echipă.

A urmat o serie neaşteptată pentru Chindia, de opt meciuri la rând fără înfrângere, care i-a ajutat pe târgovişteni să urce până la jumătatea campionatului.

Însă, după acea serie bună, rezultatele obţinute nu au mai fost cele dorite, iar dâmboviţenii au revenit aproape de coada clasamentului, ocupând antepenultimul loc la momentul actual.

Aşadar, Toni Petrea şi echipa sa au nevoie disperată de o victorie, doar că urmează să întâlnească o formaţie aflată într-o situaţie destul de similară.

După ce visa la play-off la începutul sezonului, conducerea lui FC Argeş a realizat că acest obiectiv nu este realist, conform situaţiei actuale a echipei.

La doar trei puncte avans de Chindia, piteştenii se află cu siguranţă în lupta împotriva retrogradării şi au la rândul lor nevoie de puncte ca de aer.

Marius Croitoru a adus o multitudine de întăriri în această iarnă, dar, conform caselor de pariuri, tot Chindia este marea favorită pentru acest meci.

Afla mai multe despre: chindia fc argessuperliga 

viewscnt
Articole similare