Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru nu crede că Pitu va face faţă în Franţa: ”S-a dus să aibă de unde să se întoarcă?”. Motivele învocate | EXCLUSIV

Basarab Panduru nu crede că Pitu va face faţă în Franţa: ”S-a dus să aibă de unde să se întoarcă?”. Motivele învocate | EXCLUSIV
Comentarii

Alexi Pitu a pleca spre Franţa în această dimineaţă, unde urmează să semneze cu Girondins Bordeaux, în Ligue 2.

Basarab Panduru nu crede că Pitu va face faţă în Franţa: ”S-a dus să aibă de unde să se întoarcă?”. Motivele învocate | EXCLUSIV 

Transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux este cea mai importantă mutare făcută de un club din România, în această iarnă.

Mijlocaşul de 20 de ani a plecat spre Franţa, unde urmează să facă vizita medicală şi, dacă totul este în ordine, să semneze contractul.

Negocieril pentru transferul lui Alexi Pitu de la Farul la Bordeaux s-au finalizat chiar după eşecul constănţenilor cu 3-0 în faţa lui CFR Cluj.

Panduru a fost surprins de acest transfer şi, de asemenea, nu îi dă mari şanse tânărul fotbalist în Liga 2 din Franţa.

”A fost surprins de sumă, de 2 milioane. Mi se pare că sunt bani mulţi -  2 miliaone pentru Pitu. Liga 2 sună aşa cam că acolo îţi e locul. Dar Franţa nu ştiu dacă este locul potrivit pentru un jucător din România. In Liga 2 din Franţa sunt doar jucători de 2 metri, se bagă materiale, mai puţin fotbal şi nu văd cum ai putea să faci faţă.

Dar cum nu am crezut că Rares Ilie poate să facă... Ilie nu are viteza, face nişte lucruri, găseşte nişte goluri, face lucruri din tehnică, dar acolo dacă n-ai viteză... Pitu are niste calitati, e foarte tânăr, a început anul ăsta să marcheze, să vedem cum se descurcă. S-a dus să aibă de unde să se întoarcă? Nu ştiu vom vedea”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

Detaliile transferului lui Alexi Pitu la Bordeaux

În urma acestui transfer, Farul Constanţa va primi aproximativ două milioane de euro, bani în care sunt incluse şi diferite bonusuri.

Este printre cele mai importante transferuri făcute de Farul Constanţa, din punct de vedere financiar.

Cât despre Alexi Pitu, acesta va semna un contract pe cinci ani şi salariul său ar urma să crească la 40.000 de euro pe lună, dacă Bordeaux promovează în Ligue 1. În acest moment, se află pe locul secund.

De asemenea, Alexi Pitu va avea în contract diferite bonusuri pentru goluri şi pentru pase de gol. De exemplu, pentru 5 goluri sau pase de gol, Alexi Pitu va încasa un bonus de 10.000 de euro. Pentru 10 goluri sau pase de gol, va primi un bonus de 20.000 de euro.

Primele declaraţii ale lui Alexi Pitu după ce s-a înţeles cu Bordeaux: ”Nu mă aşteptam!” Detalii din contract: ce bonusuri va avea pentru goluri şi assist-uri

Afla mai multe despre: alexi pitufranta 

viewscnt
Articole similare