Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Faţă de toţi, el este singurul care are clasă”. Fotbalistul român care i-a lăsat mască pe experţi: ”Doar el” | EXCLUSIV

”Faţă de toţi, el este singurul care are clasă”. Fotbalistul român care i-a lăsat mască pe experţi: ”Doar el” | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Jucătorii români sunt la mare căutare în străinătate, dar mai ales în diviziile secunde din ţările cu cel mai puternic fotbal din Europa. Basarab Panduru şi Mihai Stoica au dezvăluit care este singurul fotbalist dintre aceştia care ar face faţă la un nivel superior.

Odată cu transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux, în Ligue 2, Basarab Panduru şi Mihai Stoica, prezenţi în studioul Orange Sport, au analizat jucătorii români care sunt legitimaţi în momentul de faţă la cluburi din diviziile secunde din cele mai importante ţări fotbalistice din Europa.

”Faţă de toţi, el este singurul care are clasă”. Fotbalistul român care i-a lăsat mască pe experţi: ”Doar el” | EXCLUSIV

Cei doi experţi Orange Sport au fost puşi să tragă şi o concluzie: cine dintre aceşti jucători ar putea face faţă în prima ligă dintr-unul din campionatele Top 5 europene.

Panduru şi Stoica au căzut de acord. Dennis Man, componentul celor de la Parma, ar fi singurul fotbalist care ar putea evolua la nivel de Serie A.

Fostul jucător al celor de la FCSB a fost lăudat pentru calităţile pe care le posedă. Totuşi, creşterea sa la Parma a fost stopată de multiplele probleme medicale şi de perioadele în care a fost ieşit din formă.

Printre stranierii despre care Basarab Panduru şi Mihai Stoica şi-au exprimat opinia se numără Dennis Man, Valentin Mihăilă, George Puşcaş, Andrei Raţiu, Marius Marin şi, mai nou. Alexi Pitu.

Cei mai mulţi dintre aceştia sunt legitimaţi în Serie B, la Parma, Pisa sau Genoa, dar şi în Segunda Division (Huesca) şi Ligue 1 (Bordeaux).

”Doar Man (n.r. Dennis). Are clasă. Faţă de toţi, el e singurul care are clasă. Când ajunge în careu, de pe dreapta în centru, e problemă tot timpul pentru oricine. Poate să tragă oriunde vrea, cum vrea.

Eu mă mir că Raţiu stă mai tot timpul pe acolo (n.r. la Huesca). A făcut lucruri bune la naţională. Pe Puşcaş nu l-am văzut niciodată jucător de clasă. E de nivel de liga a doua”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

”Mihăilă a fost la Atalanta, dar nu se potrivea cu sistemul ăla de acolo (n.r. sistemul 3-4-3, utilizat de Gian Piero Gasperini la Atalanta)”, a completat şi Mihai Stoica.

Cei mai mulţi dintre aceşti jucători sunt în circuitul echipei naţionale, majoritatea chiar titulari de bază.

Afla mai multe despre: stranieriserie b 

viewscnt
Articole similare