Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ionuţ Radu a semnat cu Auxerre! Începe o nouă aventură în Franţa

OFICIAL | Ionuţ Radu a semnat cu Auxerre! Începe o nouă aventură în Franţa
Comentarii

Ionuţ Radu (25 de ani) a semnat cu Auxerre, ocupanta locului 19 în campionatul Franţei.

OFICIAL | Ionuţ Radu a semnat cu Auxerre! Începe o nouă aventură în Franţa

După două sezoane în care a ”încălzit banca” lui Inter Milano, Ionuţ Radu a fost lăsat de italieni să plece de pe San Siro.

Ionuţ Radu a semnat cu Auxerre, ocupanta locului 19 în campionatul Franţei. 

"Născut în 1997 la Bucureşti, România, Andrei Ionuţ Radu a fost considerat rapid un jucător promiţător. A semnat cu Inter Milano la 16 ani şi a bifat primele apariţii la echipa mare trei ani mai târziu.

Internaţional român a ajuns în semifinala Euro U21 2019 şi continuă să progreseze. Are în prezent două selecţii la echipa naţională. Cu experienţa sa din Italia, portarul se alătură, aşadar, lui Auxerre pentru următoarele 6 luni.

Portarul de la Inter Milano este împrumutat până la finalul sezonului, fără opţiune de cumpărare. Va purta tricoul cu numărul 1", au notat cei de la Auxerre.

  • 10 apariţii a însumat Radu în tricoul lui Cremonese, însă nicio victorie
  • 21 de goluri a încasat românul între buturile ultimei clasate din Serie A

Formaţia aflată pe locul al 19-lea în Ligue 1 are nevoie de un nou goalkeeper, în contextul în care titularul Benoit Costil urmează să i se alăture lui Lille.

Aşadar, cei de la Auxerre s-au reorientat către Radu şi l-au deturnat din drumul către Lorient, cu promisiunea că are locul în formula de start asigurat.

Dacă Lorient se află în lupta pentru cupele europene, ocupând poziţia a şaptea, Auxerre are mari emoţii pentru menţinerea în primul eşalon, aflată pe penultimul loc.

De sezonul viitor, Ligue 1 va mai avea doar 18 echipe, astfel că, în actuala stagiune, în loc să retrogradeze două echipe, iar una să ajungă la baraj, vor retrograda patru formaţii direct.

Vlad Chiricheş, pe lista unei echipe de tradiţie din Italia! Afacerea pregătită de Cremonese

Afla mai multe despre: ionut raduauxerre 

viewscnt
Articole similare