Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la FCSB s-ar putea transfera în Spania. Meme Stoica: ”Dacă are ofertă, poate să plece, normal”

Un jucător de la FCSB s-ar putea transfera în Spania. Meme Stoica: ”Dacă are ofertă, poate să plece, normal”

FCSB

Comentarii

Boban Nikolov i-ar fi transmis lui Mihai Pintilii că are o ofertă din Spania şi că ar dori să plece, dacă nu va juca mai des.

În vârstă de 28 de ani, Boban Nikolov a fost transferat de FCSB la începutul acestui sezon, în luna septembrie, după ce mijlocaşul s-a despărţit de Sheriff Tiraspol.

La acel moment, Nikolov era unul dintre cele mai interesante transferuri făcute de FCSB, având în vedere CV-ul jucătorului.

Boban Nikolov a fost însă folosit puţin şi ar putea să plece în Spania

Format la Academia Gică Hagi şi fost jucător la Viitorul, Boban Nikolov a făcut parte din acea echipă a lui Sheriff Tiraspol, care, în sezonul trecut al grupele Champions League, a reuşit câteva rezultate incredibile.

Printre ele, o victorie senzaţională contra lui Real Madrid, pe care a învins-o cu 2-1 chiar pe Santiago Bernabeu.

În plus, Boban Nikolov a reuşit alături de naţionala Macedoniei să elimine Italia din barajul pentru calificarea la Cupa Mondială din 2022.

Însă transferul la FCSB n-a fost pe măsura aşteptărilor sale. Nikolov are doar 8 apariţii în acest sezon al Ligii 1, în care a acumulat doar 109 minute.

La meciul cu Hermannstadt, din prima etapă din acest an, Boban Nikolov a fost lăsat în afara lotului. A fost picătura care a umplut paharul.

Boban Nikolov i-ar fi transmis lui Mihai Pintilii că ar vrea să fie lăsat să plece de la FCSB, dacă nu va juca mai des, deoarece are o ofertă din liga a doua a Spaniei.

Mihai Stoica spune că-l înţelege şi l-ar lăsa să plece

Mihai Stoica a comentat pentru Orange Sport informaţia că Boban Nikolov este nemulţumit că nu joacă şi ar vrea să plece.

Managerul general al FCSB-ului spune că are toată înţelegerea pentru el şi nu s-ar opune unui eventual transfer, mai ales că Nikolov mai are contract doar până în vară:

”A venit, nu a făcut pregătire, a venit târziu... când vii cu un statut cu care a venit el, titular în naţionala Macedoniei de Nord, care a câştigat şi a lăsat Italia acasă, chiar acasă, la Palermo...

Normal că probabil se aştepta să joace mai mult, dar, la momentul ăsta... când e un jucător care termină în vară contractul, cum e el, ceilalţi toţi sunt jucători care au contract trei-patru-cinci ani...

O să vedem. (n.r. are şanse să plece în iarna asta?) Dacă are oferte, poate să plece, normal, sigur”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: nikolov 

viewscnt
Articole similare