Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare neaşteptată de la FCSB? MM a dezvăluit discuţiile în legătură cu o despărţire surprinzătoare: ”Cred că e nemulţumit”. Când se decide totul | EXCLUSIV

Plecare neaşteptată de la FCSB? MM a dezvăluit discuţiile în legătură cu o despărţire surprinzătoare: ”Cred că e nemulţumit”. Când se decide totul | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit despre un fotbalist de la FCSB, care ar fi furios în legătură cu situaţia sa la echipă. Managerul general al vicecampioanei a anunţat că acestuia i s-ar permite să plece, dacă primeşte o ofertă pe placul clubului.

FCSB reuşise să se despartă de toţi jucătorii de care plănuia în această iarnă, în afară de Rachid Bouhenna, dar ar putea fi aproape de o plecare neaşteptată, care nu era dorită neapărat de conducere.

În cursul zilei de marţi, a apărut în spaţiul public o informaţie, conform căreia Boban Nikolov (28 de ani) ar fi furios în legătură cu situaţia sa la FCSB, specific în legătură cu minutele primite.

”Dacă are oferte, poate să plece”

Fotbalistul cu 49 de apariţii în naţionala Macedoniei de Nord a evoluat în 10 meciuri la noua sa echipă, dar s-a aflat pe gazon numai patru ore şi jumătate, mai exact 272 de minute.

Concret, în puţinele partide pe care le-a prins, Nikolov a jucat, în medie, numai 27,2 din cele 90 de minute disponibile, aspect care l-ar fi deranjat pe mijlocaş.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a fost întrebat despre o posibilă despărţire neaşteptată de macedonean, iar managerul general al vicecampioanei a dezvăluit că va purta discuţii în acest sens.

Plecare neaşteptată de la FCSB?

Miercuri, odată cu revenirea jucătorilor la antrenament, Mihai Stoica va vorbi cu Nikolov despre nemulţumirile sale, iar, dacă acesta va dori să plece şi va veni la club cu o ofertă pertinentă, i se va permite să o părăsească pe FCSB.

”(n.r. e un subiect cu Boban Nikoloc?) Nu ştiu nimic, au fost liberi ieri şi azi (n.r. luni şi marţi). Mâine ne întâlnim, dacă are să îmi spună ceva, poate să îmi spună, nu e nicio problemă.

A venit, nu a făcut pregătire, a venit târziu... când vii cu un statut cu care a venit el, titular în naţionala Macedoniei de Nord, care a câştigat şi a lăsat Italia acasă, chiar acasă, la Palermo...

Normal că probabil se aştepta să joace mai mult, dar, la momentul ăsta... când e un jucător care termină în vară contractul, cum e el, ceilalţi toţi sunt jucători care au contract trei-patru-cinci ani...

În locul lui Olaru poate să joace? În locul lui Malcom Edjouma? Pentru că de Şut nu se discută, Şut e intangibil şi e singurul închizător pe care îl avem la momentul ăsta pur închizător.

Iar Boban nu e închizător de 4-3-3, e un jucător de 4-2-3-1. Cred că e nemulţumit, dar e un băiat excepţional şi nu e genul care să facă o atmosferă proastă, dar cred că e nemulţumit.

O să vedem. (n.r. are şanse să plece în iarna asta?) Dacă are oferte, poate să plece, normal, sigur. Vom discuta mâine (n.r. miercuri). Vedem. (n.r. nu mai face parte din planuri?) Ştii ce se întâmplă?

Este prima dată după mult timp când avem toţi jucătorii apţi, cu excepţia lui Panţîru. Dar avem toţi jucătorii apţi, acum şi Ovidiu Popescu... se mai trage de timp cu el pentru că e prea mică distanţa de la accidentare. Dar poate să joace, este apt”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare