Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Eu v-am tot spus despre el”. Panduru îşi laudă ”pariul” de la FCSB. Pe cine vede titular la naţionala României | EXCLUSIV

”Eu v-am tot spus despre el”. Panduru îşi laudă ”pariul” de la FCSB. Pe cine vede titular la naţionala României | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Ştefan Târnovanu (22 de ani), portarul celor de la FCSB, a înregistrat un progres fantastic în ultimul an şi jumătate.

”Eu v-am tot spus despre el”. Panduru îşi laudă ”pariul”. Pe cine vede titular la naţionala României | EXCLUSIV

Prestaţiile lui Târnovanu au fost atât de bune încât au atras atenţia şi echipelor din campionatele puternice ale Europei.

Portarul FCSB-ului, Ştefan Târnovanu, a crescut enorm în ultimul an în privinţa evoluţiilor, iar laudele, meritate, au curs la adresa În studioul Orange Sport, unde invitaţii Basarab Panduru şi Mihai Stoica au vorbit pe seama titularului dintre buturi la FCSB.

”Târnovanu? Eu ţi-am spus acum un an... La Sibiu pentru prima dată de când mă uit la el îl văd nesigur. Dar dacă arată cum a arătat... am zis clar că o să fie următorul portarul al naţionalei. E altfel. E gen Niţă”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

”Portarul trebuie să scoată ce e de scos, un portar care nu gafează e un portar care are cotă. La portar rămân gafele”, a declarat MM Stoica. 

  • 1.5 milioane de euro e cota de piaţă a lui Ştefan Târnovanu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Andrei Vlad vs. Ştefan Târnovanu. Eduard Stăncioiu a ”pus” lupa pe cei doi portari de la FCSB: ”E diferenţă enormă”

Eduard Stăncioiu a fost prezent în studioul Orange Sport, unde a vorbit despre mai multe subiecte. Stăncioiu a pus lupa şi pe cei doi portari de la FCSB: Andrei Vlad şi Ştefan Târnovanu. 

”Din punctul meu de vedere sunt apropiaţi ca şi valoare. Pentru calităţi fizice -  Andrei Vald, dar pentru echilbru - Ştefan Târnovanu, mental, pshologic, eu aşa îi văd. Eu m-am antrenat cu Andrei, dar nu cu Ştefan. Una e să îl vezi zi de zi, alta să il vezi la TV. E diferenţă enormă.

Nu pot să am o analiză complexă asupra lui Ştefan, faţă de cum o am asupra lui Vlad, tocmai din motivul menţionat anterior.

Târnovanu nu a făcut gafe pentru că este echilibrat. (gafa de la FC Arges a lui Vlad) Lipsa de echilbiru. Târnovanu este foarte echilbrat faţă de vârsta pe care o are. Un portar se dezvoltă la 29-30 de ani, deci Târnovanu pare foarte matur pentru vârsta pe care o are.

Eu am învâţat portărie la 30 de ani. Nu există portar care să nu facă gafe, diferenţa o face momentul, impactul”, a declarat Eduard Stancioiu la Orange Sport. 

MM Stoica şi Victor Becali, schimb de replici de la distanţă: ”Nu-mi convine. Lasă jucătorul...” / ”Din câte ştiu eu, nu decide el transferurile”

Afla mai multe despre: stefan tarnovanu 

viewscnt
Articole similare