Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E singurul antrenor pe care l-aş aduce”. Propunerea primită de Piţurcă, deşi nu a scăpat încă de DNA: ”Doar el e comparabil cu Petrescu” | EXCLUSIV

”E singurul antrenor pe care l-aş aduce”. Propunerea primită de Piţurcă, deşi nu a scăpat încă de DNA: ”Doar el e comparabil cu Petrescu” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Anchetat în prezent de DNA şi liber de contract de mai bine de trei ani, Victor Piţurcă (66 de ani) se apropie de finalul carierei de antrenor, însă încă primeşte propuneri din fotbalul românesc, inclusiv una interesantă din partea lui Marian Iancu (57 de ani), fostul patronul al lui Poli Timişoara.

Anchetat în prezent de DNA, Victor Piţurcă a fost eliberat marţi, după ce fusese reţinut, însă se află în continuare sub control judiciar şi urmează să mai fie nevoit să se prezinte la audieri.

Fostul selecţioner este implicat într-un dosar care vizează achiziţiile unor utilaje neconforme de producere a măştilor în timpul pandemiei, de către ROMARM.

”E singurul antrenor pe care l-aş aduce”

Victor Piţurcă îşi menţine şi acum nevinovăţia în dosar, iar fiul său, Alexandru, pare a fi cel care este vizat în special de către autorităţi, după ce s-a cerut arestarea sa preventivă.

În ciuda scandalului în care este implicat momentan şi faptului că nu a mai pregătit vreo echipă în ultimii trei ani, deşi mai ajută la CSA Steaua, fostul selecţioner încă este bine văzut în fotbalul românesc.

Atât de bine încât Marian Iancu i-a propus, în cazul în care va reveni în fenomen, să vină pe banca tehnică a echipei pe care o va prelua, pentru a se putea lupta la titlu împotriva lui Dan Petrescu şi CFR-ului.

Propunere interesantă pentru Victor Piţurcă

În opinia fostului patron de la Poli Timişoara, care a dezvăluit, într-un interviu pentru Orange Sport, că ia în calcul să se întoarcă în fotbal, Piţurcă este singurul antrenor român capabil să îl învingă pe ”Bursuc”.

Iancu şi fostul selecţioner se certaseră în urmă cu mai mulţi ani, dar între timp s-au împăcat, a dezvăluit chiar omul de afaceri.

”(n.r. ce antrenor aţi aduce la echipa în care aţi investi?) Daca aş avea ca obiectiv să detronez capacitatea asta invincibilă a CFR-ului, atunci singurul care cred eu că ar putea veni la o echipă care e construită pentru a câştiga sau a atinge acest obiectiv... cred că ar fi Victor Piţurcă.

Piţurcă este cel care, fiind un antrenor analitic, având doza de noroc proverbială lui şi antrenorul care, şi când joacă echipa slab, ar putea să o adapteze în timpul jocului în aşa fel încât să dea un gol mai mult decât adversarul, să adune punctele necesare.

Este singurul care este la nivelul ăsta, astăzi, comparabil cu Dan Petrescu”, a declarat Marian Iancu, pentru Orange Sport.

Interviul integral poate fi urmărit AICI:

Afla mai multe despre: marian iancu 

viewscnt
Articole similare