Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC U Craiova - U Cluj 5-0. Oltenii au făcut instrucţie pe un ”Ion Oblemenco” gol

VIDEO | FC U Craiova - U Cluj 5-0. Oltenii au făcut instrucţie pe un ”Ion Oblemenco” gol

Superliga

Comentarii

FC U Craiova a învins vineri, pe teren propriu, scor 5-0, pe U Cluj, în etapa a 24-a din Superligă. Fără spectatori, oltenii lui Nicolo Napoli au făcut instrucţie cu ardelenii şi au înregistrat cea mai mare diferenţă de scor de la promovare.

VIDEO | U Craiova 1948 - U Cluj 5-0 (Chiţu 12, 25, Albu 36, Bahassa 82, Blănuţă 90)


Echipele de start:

  • FC U Craiova: Gurău - R. Negru, Duarte, Danny Henriques, Huyghebaert - D. Albu, V. Achim - Baeten, Bauza, Bahassa - A. Chiţu; Rezerve: R. Popa - Paramatti, Mascarenhas, Zanfir, Van Durmen, Asamoah, G. Ganea, Ibrahim, Blănuţă; Antrenor: Nicolo Napoli 
  • U Cluj: Iliev - Fl. Ilie, Miron, G. Simion - Şt. Vlădoiu, Ov. Bic, Remacle, Oancea - Chiciu, Thiam, Fl. Haită; Rezerve: Gorcea - Piţian, Ispas, Romario Pires, I. Filip, I. Stoica, L. Fulop, J. Gomes, Ad. Bălan; Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Min 90+4. Final de meci.

Min 90. GOOOL FC U. Craiova marchează al cincilea gol în meci. Blănuţă le aplică ”manita” lui U Cluj.

Min 82. GOOOL FC U. Bahassa îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor, după ce a pasat decisiv la alte două reuşite. Miron a făcut o gafă imensă.

Min 78. Ocazie FC U. Albu iroseşte şansa de a face 4-0.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+1. Pauză.

Min 36. GOOOL FC U. Albu duce scorul la un neverosimil scor 3-0.

Min 25. GOOOL FC U. Chişu face dubla, după o acţiune rapidă a craiovenilor.

Min 12. GOOOL FC U. Chiţu deschide scorul pe ”Ion Oblemenco”.

Min 1. Începe meciul.


U Craiova 1948 va disputa partida împotriva Universităţii Cluj, fără spectatori, după hotărârea luată de finanţatorul Adrian Mititelu, ca urmare a incidentelor din etapa trecută, de la meciul cu Sepsi. Universitatea Cluj este neînvinsă de la venirea lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca tehnică, perioadă în care a înregistrat o victorie, contra lui FC Voluntari şi un rezultat de egalitate, contra Rapidului.

În meciul contra giuleştenilor, ”Studenţii” au fost privaţi în repriza a doua, de o lovitură de la 11 metri clară. U Craiova se află pe locul 12 cu 24 de puncte, şi se află mai aproape de poziţiile de retrogradare, decât de cele de play-off. De cealaltă parte, Universitatea Cluj sea flă pe locul 14, poziţie de baraj, cu 23 de puncte. Partida din tur s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Partida dintre U Craiova 1948 şi Universitatea Cluj va fi condusă de o brigadă, care-l va avea la centru pe Adrian Cojocaru, din Galaţi.

Afla mai multe despre: fc u craiova u clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare