Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu suporterii din străinătate care fac scandal. Vochin dă idei Jandarmeriei | EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu suporterii din străinătate care fac scandal. Vochin dă idei Jandarmeriei | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova va disputa fără spectatori meciul cu Universitatea Cluj, la cererea lui Adrian Mititelu.

Ce se întâmplă cu suporterii din străinătate care fac scandal. Vochin dă idei Jandarmeriei | EXCLUSIV

Scandalul uriaş izbucnit la Sfântu Gheorghe, la meciul dintre Sepsi şi FC U Craiova, după ce partida a fost abandonată din cauza scandărilor fanilor olteni, a creat rumoare în fotbalul românesc şi a provocat numeroase reacţii la nivel înalt.

Astfel, cu toate că fanii oltenilor nu vor avea acces pe stadionul Ion Oblemenco, jandarmii vor fi prezenţi pentru a se asigura că totul va decurge conform normelor legale.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova se va afla în apropierea arenei şi va fi gata să ia măsurile necesare dacă va fi cazul.

Andrei Vochin le dă idei Jandarmeriei din Craiova, pe modelul din străinătate: ”Îi luau direct din gară pe cei care făceau probleme”.

”În străinătate îşi rezolvă problemele de genul din timp. Întâmplător la Stuttgart, acum 6 ani, am fost într-un dispozitiv de genul ăsta şi am fost, am văzut ce se întâmplă... cum îi saltau din gară, îi avea foarte bine nominalizaţi, cu imagini şi din gară îi luau direct. Ce să mai ajungă la stadion? Veneau suporterii şi cei cu probleme erau deja luaţi din gară. Zicea ce aveţi cu el? E pe lista noastră şi gata! În momentul în care faci lucruri de genul nu mi se pare că îţi doreşti ca lucrurile să se termine bine”, a declarat Andrei Vochin la Orange Sport. 

U Craiova 1948 ar mai putea juca acasă cu spectatori din etapa cu numărul 26, pe 18 februarie, atunci când echipa antrenată de Nicolo Napoli primveşte vizita lui FC Voluntari. Atunci, organizatorii ar fi pregătiţi pentru orice demonstraţie de forţă din tribune.  

”Atenţie. Să nu uităm ce a zis Mititelu”. Suporterii olteni, sfătuiţi să ia atitudine după ce au primit interzis la următorul meci | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: u craiova 1948andrei vochin 

viewscnt
Articole similare