Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Atenţie. Să nu uităm ce a zis Mititelu”. Suporterii olteni, sfătuiţi să ia atitudine după ce au primit interzis la următorul meci | EXCLUSIV

”Atenţie. Să nu uităm ce a zis Mititelu”. Suporterii olteni, sfătuiţi să ia atitudine după ce au primit interzis la următorul meci | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova va disputa fără spectatori meciul cu Universitatea Cluj, la cererea lui Adrian Mititelu.

”Atenţie. Să nu uităm ce a zis Mititelu”. Suporterii olteni, sfătuiţi să ia atitudine după ce au primit interzis la următorul meci | EXCLUSIV

Scandalul uriaş izbucnit la Sfântu Gheorghe, la meciul dintre Sepsi şi FC U Craiova, după ce partida a fost abandonată din cauza scandărilor fanilor olteni, a creat rumoare în fotbalul românesc şi a provocat numeroase reacţii la nivel înalt.

Finanţatorul grupării din Bănie a spus că, cel puţin o perioadă, U Craiova 1948 va juca fără spectatori la meciurile de acasă!

Mititelu, însă a lăsat de înţeles că la următorul meci va permite accesul suporterilor. Moment în care Panduru a intervenit şi a tras un semnal de alarmă pentru suporterii olteni. 

”Şi tu te mai duci? Te-ai mai duce, tu ca şi suporter? Că a zis că la urmatorul meci poate să se organizare, are timp şi o să primească suporteri. Dar tu ca suporter te-ai mai duce dacă, acum, nu te-a primit? Să nu uităm ce a zis Mititelu, la următorul meci pare ca îi primeşte. Oricum eu nu cred că astea au pornit de la scandările care au avut loc la Sepsi... Să nu uităm că suporterii Craiovei au afişat anumite mesaje împotriva lui Mititelu, plus scandalul dintre Adrian Mititelu Jr. şi acel suporter”, a declarat Panduru la Orange Sport. 

  • Sepsi - FCU Craiova a fost oprit definitiv în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale ultraşilor olteni. Cum partida a fost oprită din cauza fanilor olteni, aproape sigur FCU Craiova va pierde la „masa verde” cu 0-3.

Când s-ar putea deschide porţile pentru suporteri la U Craiova 1948

U Craiova 1948 ar mai putea juca acasă cu spectatori din etapa cu numărul 26, pe 18 februarie, atunci când echipa antrenată de Nicolo Napoli primveşte vizita lui FC Voluntari. Atunci, organizatorii ar fi pregătiţi pentru orice demonstraţie de forţă din tribune. 

"Nu, nu, nu (n.r. - nu ia în calcul să joace toate meciurile cu porţile închise). La acest meci (n.r. - cu U Cluj) nu avem instrumente, de la meciul următor sper să putem. Nu am avut timp să prevenim acţiunile pe care le aveau ei în plan. Sunt mai multe chestiuni pe care nu le pot spune azi. Fotbalul e pentru fani, nu pentru nenorociţi. 

Sumtem în România, în Craiova. Civilizaţia la noi mai are până ajunge. Fac educaţia unui popor? Ce sunt eu?", a mai spus afaceristul care conduce U Craiova 1948. 

Mititelu s-a speriat când a aflat ce pregăteşte galeria la U Craiova 1948 - U Cluj! "Am informaţii". Când s-ar mai putea deschide porţile arenei pentru fani | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: u craiova 1948mititelupanduru 

viewscnt
Articole similare