Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întâlnire de gradul zero între Marian Iancu şi Victor Piţurcă. Ce s-a întâmplat mai departe. EXCLUSIV

Întâlnire de gradul zero între Marian Iancu şi Victor Piţurcă. Ce s-a întâmplat mai departe. EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Marian Iancu spune că s-a împăcat cu Victor Piţurcă, după o întâlnire pe care au avut-o la FRF.

Una dintre cele mai celebre dispute din fotbalul românesc a fost între Marian Iancu şi Victor Piţurcă.

S-a întâmplat în 2010, când cei doi au avut o ceartă aprinsă în direct la TV, în care şi-au aruncat jigniri foarte grele.

Marian Iancu şi Victor Piţurcă s-au întâlnit la FRF şi s-au împăcat

În 2010, Victor Piţurcă era manager general la Universitatea Craiova, echipă la care patron era Adrian Mititelu, în timp ce Marian Iancu era finanţator la Poli Timişoara.

Cei doi au avut o ceartă foarte urâtă la TV, în care s-au jignit foarte grav şi în urma căreia s-a lăsat cu amenzi de la CNA şi de la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Mai târziu, cei doi s-au întâlnit la FRF. Marian Iancu a povestit că întâlnirea a fost facilitată de Gheorghe Chivorchian, care era secretarul general al FRF şi care fusese preşedinte la Poli Timişoara.

Marian Iancu susţine că, după acea discuţie, cei doi au lăsat în urmă acel conflict şi s-au împăcat:

”Între timp, ne-am împăcat, cu regretele de rigoare din partea amândurora. Nu cred în acuzatiile care i se aduc. Sunt slabe. Oamenii inteligenţi trec repede peste, şi nu din resentiment.

La Federatie ne-am întâlnit... la Federatie. Într-un birou... nu mai ţin minte. Cred că la domnul Chivorchian... era secretarul Federaţiei atunci şi ne-am împăcat”, a povestit Marian Iancu pentru Orange Sport.

Marian Iancu îi ia apărarea lui Victor Piţurcă: ”O acuzaţie pe care o va desfiinţa”

Între timp, Victor Piţurcă a ajuns să aibă probleme cu legea, după ce, prin intermediul unei firme deţinute de fiul său, Alexandru, a vândut măşti şi echipamente medicale neconforme către MApN.

Fostul selecţioner a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior a fost plasat sub control judiciar.

Marian Iancu spune însă că acuzaţiile care i se aduc lui Victor Piţurcă vor fi foarte uşor de desfiinţat:

”Este o acuzaţie volatilă, o acuzaţie pe care o va desfiinţa. Dacă nu sunt şi alte lucruri, fiind urmărirea penală, astăzi, secretă, dacă nu sunt şi alte lucruri în spate.

Cred că se pune presiune pe el. Sistemul judiciar este puternic, în momentul în care se dezlănţuie. Sper că emoţia asta să treacă şi să se apere, să dovedească că nu poate fi reţinut cu o asemenea acuzaţie”, a mai spus Marian Iancu pentru Orange Sport.

Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: marian iancu 

viewscnt
Articole similare