Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadion nou, "infrastructură europeană". O nouă forţă în România: "Renaşte din propria cenuşă"

Stadion nou, "infrastructură europeană". O nouă forţă în România: "Renaşte din propria cenuşă"

Fotbal intern

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Marian Iancu (57 de ani), fostul patron de la Poli Timişoara, e sigur că echipa "va renaşte din propria cenuşă".

Poli Timişoara a luat-o de la zero, din Liga a 4-a, după ce a Marian Iancu s-a retras de la conducerea clubului şi nu a mai investit. Fostul patron de pe Bega e sigur, însă, că echipa va reveni în prim-planul fotbalistic din România după ce infrastructura clubului va fi îmbunătăţită.

Marian Iancu e sigur că "Timişoara va renaşte din propria cenuşă". Ce trebuie să se întâmple mai întâi: "Există toate ingredientele" | EXCLUSIV

Poli Timişoara s-a transformat în SSU Poli Timişoara, echipă susţinută de suporteri, după ce Marian Iancu a renunţat să mai investească pe Bega şi a avut probleme cu legea. Echipa se luptă pentru salvarea de la retrogradare în acest sezon de Liga 2, iar fostul patron al Timişoarei a spus că, după părerea sa, clubul "va renaşte din propria cenuşă" atunci când se vor face investiţii

Mai întâi în infrastructură, într-un stadion nou, condiţii de pregătire şi apoi într-o echipă care să ajungă din nou pe prima scenă fotbalistică din România.

Marian Iancu nu mai e dispus să investească la o echipă aflată atât de departe de Bucureşti: "Vom vedea dacă voi mai investi. Nu cred că voi mai merge atât de departe de casă, eu fiind bucureştean. Odată ce se va investi în stadion şi infrastructura va deveni una emancipată, una nouă, europeană, eu cred că Timişoara va reveni şi va renaşte din propria cenuşă", a spus Marian Iancu, la Orange Sport.

Omul de afaceri e sigur că "există toate ingredientele" ca oraşul Timişoara să aibă o echipă în topul fotbalului românesc: "Există toate ingredientele, cu ghilimelele de rigoare, care să facă din această activitate să fie atractivă în plan local", a mai spus Marian Iancu.

Afla mai multe despre: marian iancu poli timisoarapoli timisoara marian iancumarian iancu echipa,  

viewscnt
Articole similare