Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marian Iancu, discurs neaşteptat despre Gigi Becali. Ce a spus despre patronul FCSB

EXCLUSIV | Marian Iancu, discurs neaşteptat despre Gigi Becali. Ce a spus despre patronul FCSB

FCSB

Comentarii

Marian Iancu vorbeşte surprinzător despre Gigi Becali, fostul său rival din Liga 1.

În perioada 2005-2011, Marian Iancu şi Gigi Becali au fost într-o rivalitate sportivă provocată de echipele pe care le conduceau atunci, Poli Timişoara şi FCSB.

Iancu a investit în acea perioadă sume impresionante de bani pentru a se lupta la titlu, obiectiv pe care-l avea şi Gigi Becali.

Marian Iancu, discurs plin de laude despre Gigi Becali: ”Investeşte foarte mult în fotbalul românesc”

Între timp, Marian Iancu a trecut prin închisoare, unde a stat 8 ani după ce a fost găsit vinovat, în mai multe dosare, de spălare de bani şi evaziune fiscală.

Fostul patron al lui Poli Timişoara a fost eliberat în iunie 2022 şi de atunci se mulţumeşte să privească de pe margine fotbalul românesc.

Marian Iancu spune că Gigi Becali este un patron pe care-l admiră, mai ales datorită investiţiilor pe care le face şi spune că n-ar trebui criticat pentru implicarea sa în alcătuirea echipei:

”El investeşte foarte mult în fotbalul românesc, comparativ cu CFR-ul, contracandidata lui, care investeşte foarte mult în jucători atraşi cu sume foarte importante în ceea ce priveşte salariile.

Pentru el e o provocare să conducă direct echipa şi trebuie să-l lăsaţi să existe provocarea asta. Pentru că aşa este motivat să continue investiţia în ceea ce înseamnă Steaua, pentru că eu nu îi spun FCSB.

Din niciun unghi de vedere nu este FCSB. Este Steaua. Nici moral, nici juridic, nici nimic. Doar că se speculează la lege şi încearcă unii şi alţii să-l îndepărteze de istoria acestui club”, a spus Marian Iancu pentru Orange Sport.

Marian Iancu: ”Gigi Becali e un prieten cu care poţi să mergi la drum”

Marian Iancu susţine că n-are o relaţie strânsă de prietenie cu Gigi Becali, dar spune că patronul FCSB îi inspiră foarte multă încredere:

”A fost, este şi va fi una normală, bună. Nu suntem prieteni apropiaţi. Îl respect. El foarte mult mă respectă. Este un tip drept, cu care poţi să vorbeşti deschis, care n-are doua vorbe nelalocul lor.

Este un tip, un om, de drum lung. E un prieten cu care poţi să mergi la drum. Te poţi baza pe el, atât timp cât şi tu-l respecţi şi îi respecţi punctul de vedere”, a mai spus Marian Iancu pentru Orange Sport.

Autor: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: marian iancu 

viewscnt
Articole similare