Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti, mesaj tranşant pentru Hazard: "Eu sunt aici să câştig, nu sunt antrenorul lui personal". Ce urmează să se întâmple cu starul belgian

Carlo Ancelotti, mesaj tranşant pentru Hazard: "Eu sunt aici să câştig, nu sunt antrenorul lui personal". Ce urmează să se întâmple cu starul belgian

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti a vorbit despre relaţia pe care o are cu jucătorii săi şi a explicat de ce nu le oferă mai multe minute unor fotbalişti precum Eden Hazard sau Alvaro Odriozola.

"Mariano, Hazard, Vallejo şi Odriozola? Mi-ar plăcea să le dau mai mult timp de joc, sunt profesionişti şi serioşi. Totuşi, eu nu sunt antrenorul personal al acestor jucători, ci al lui Real Madrid. Sunt aici ca să câştig, sunt aici să produc rezultate", a spus Carlo Ancelotti.

La sfârşitul anului trecut, Ancelotti a promis că Hazard va fi utilizat mai mult în 2023, însă deocamdată lucrurile nu stau deloc astfel. În afara meciului de pe 3 ianuarie de pe terenul echipei de divizia a patra Cacereno, din turul 3 al Cupei Spaniei, mijlocaşul belgian nu a mai avut o apariţie oficială în tricoul lui Real de pe 25 octombrie.

Hazard, care a împlinit luna trecută 32 de ani, avea o cotă foarte ridicată când a venit la Real de la Chelsea în vara lui 2019, însă a dezamăgit la echipa din capitala Spaniei, belgianul suferind şi mai multe accidentări.

Hazard are contract cu Real până la finalul sezonului următor, dar ultimele declaraţii ale lui Ancelotti au lăsat de înţeles că fotbalistul belgian nu va primi prea curând mai multe minute în tricoul madrilenilor, astfel că cele două părţi vor încheia colaborarea, cel mai probabil, în vara acestui an.

Afla mai multe despre: ancelotti 

viewscnt
Articole similare