Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghinion teribil pentru Mbappe la PSG. A irosit două penalty-uri, a ratat din faţa porţii şi s-a accidentat grav. Verdict dur pentru francez | VIDEO

Ghinion teribil pentru Mbappe la PSG. A irosit două penalty-uri, a ratat din faţa porţii şi s-a accidentat grav. Verdict dur pentru francez | VIDEO

PSG

Comentarii

Meci de coşmar pentru Kylian Mbappe. Starul lui PSG a irosit două penalty-uri, a ratat incredibil din faţa porţii şi a ieşit accidentat după numai aproximativ 20 de minute, în cel mai recent meci al lui PSG din campionatul Franţei.

Ghinion teribil pentru Mbappe la PSG | VIDEO

Kylian Mbappe a avut un meci de uitat contra formaţiei Montpellier, din etapa a 21-a din Ligue 1.

PSG a beneficiat de un penalty după mai puţin de zece minute de la startul jocului. Mbappe a tras lamentabil de la punctul cu var, iar Lecomte a apărat.

Totuşi, lovitura s-a repetat deoarece portarul advers nu a avut cel puţin un picior pe linia porţii. La repetare, Mbappe a ratat şi de această dată.

A tras în bara din dreapta, mingea a revenit norocos tot la el, dar nu a avut sorţi de izbândă nici de această dată. A trimis peste poartă doar din câţiva metri.

 

 

Meciul absolut halucinant al ”şeptarului” lui PSG a continuat, iar în minutul 21 a părăsit terenul, forţat de o accidentare musculară. A acuzat intrarea dură a unui adversar, s-a prăbuşit pe gazon, urlând de durere, şi a ieşit de pe teren şchiopătând.

La fel s-a întâmplat şi când a plecat de la stadion.

 

Previziunile nu sunt deloc încurajatoare pentru Mbappe. Acesta riscă să fie indisponibil pentru dubla cu Bayern Munchen din optimile Champions League, informează L'Equipe.

Tot în prima repriză, a ieşit accidentat şi fundaşul Sergio Ramos, fiind schimbat în minutul 32.

PSG a avut şi două goluri anulate de VAR, pentru offside, la Messi, în minutul 32, şi la Hakimi, în minutul 52.

Totuşi, în ciuda acestor lovituri primite, PSG a reuşit să triumfe cu 3-1, scor stabilit de reuşitele semnate de Fabian Ruiz (55), Messi (72) şi Zaire-Emery (90+1). Pentru Montpellier a punctat Nordin (89).

În clasamentul din Ligue 1, PSG şi-a consolidat poziţia de lider, cu 51 de puncte acumulate în 21 de etape.

Afla mai multe despre: mbappemessipsg 

viewscnt
Articole similare