Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, antrenament inedit la început de lună. Mesaj de susţinere postat de o mare campioană | VIDEO

Simona Halep, antrenament inedit la început de lună. Mesaj de susţinere postat de o mare campioană | VIDEO

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (31 de ani) a dat tenisul pe box, iar imaginile inedite cu antrenamentul au fost urcate în mediul online.

Simona Halep, antrenament inedit la început de lună

Simona Halep, suspendată din competiţii pentru dopaj, a postat în social media imagini cu un antrenament inedit, de box.

Pentru a se menţine în formă, Halep exersează lovituri cu mănuşile de box în compania lui Vlad Bucsa, antrenor personal la Stejarii Country Club.

Atât sportiva cât şi antrenorul au postat un filmuleţ pe Instagram Stories. Imaginile au fost preluate de contul simonahalep27.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep  (@simonahalep27_)

În urmă cu o zi, pe 31 ianuarie, tot în social media, Chris Evert, fost lider WTA, a postat un mesaj de susţinere pentru Halep: “Gândindu-mă la Simona Halep. Sper că este bine... Sper că se va rezolva curând...”.

Simona Halep a primit mesaje de susţinere şi din partea altor jucătoare de tenis, precum Ons Jabeur.

Mesajul Simonei Halep, după ce a fost testată pozitiv cu roxadustat

”Astăzi începe cel mai greu meci din viaţa mea: o luptă pentru adevăr! Am fost notificată că am fost testată pozitiv la o substanţă numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare şoc din viaţa mea.

În întreaga mea carieră, ideea de a trişa nu mi-a trecut niciodată prin minte, este complet împotriva principiilor şi valorilor cu care am fost educată. În faţa unei astfel de situaţii, mă simt confuză şi trădată.

Voi lupta până la final să demonstrez că nu am luat niciodată conştientă o substanţă interzisă. Am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieşi la iveală.

Nu este vorba despre titluri sau despre bani. E vorba despre onoare, despre dragostea pentru tenis pe care o am de 25 de ani”, scria Simona Halep, la momentul respectiv.

Afla mai multe despre: simona halepantrenament box 

viewscnt
Articole similare