Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "A semnat". PSG a dat lovitura! Transfer important făcut de şeici

ULTIMA ORĂ | "A semnat". PSG a dat lovitura! Transfer important făcut de şeici

PSG

Comentarii

PSG, "acord" cu fotbalistul dorit de Christophe Galtier în echipă. Încă un jucător important în echipa starurilor de la Paris.

UPDATE 28.01, 22:49 - Fabrizio Romano a anunţat, sâmbătă, că Milan Skriniar a semnat deja contractul cu PSG. Aflat în ultimele şase luni de contract cu Inter, Skriniar şi-a pus semnătura pe contract după propunerea primită!

PSG a trimis, conform sursei citate, o ofertă de transfer Interului pentru a-l lua pe Skriniar încă de acum, însă italienii vor mai mult de 20 de milioane de euro.


Messi, Neymar, Mbappe, Sergio Ramos sau Donnarumma nu sunt de ajuns pentru PSG. Parisul mai vrea o stea în echipă şi s-a înţeles deja cu jucătorul, al cărui contract se termină în vara lui 2023 şi l-ar putea aduce la un preţ mult mai mic.

ULTIMA ORĂ | PSG, "acord" pentru încă un transfer în echipa stelelor!

Paris Saint-Germain s-a înţeles cu Milan Skriniar (27 de ani), fundaşul lui Inter, cu care există deja un 'acord" pentru transferul. Potrivit L'Equipe şi Le Parisien, Parisul a bătut palma cu Skriniar, fundaşul central care a fost şi căpitan la Inter.

Milan Skriniar nu doreşte să-şi pună semnătura pe un nou contract cu Inter şi PSG a profitat de acest lucru pentru a-l transfera. Acordul dintre Paris şi Skriniar e, momentan, unul verbal, dar lucrurile se îndreaptă spre unul total. Parisul îi oferă lui Skriniar un salariu între 10 şi 15 milioane de euro pe sezon.

Contractul dintre Milan Skriniar şi Inter se termină în vara lui 2023, dar "nerazzurrii" au refuzat mai multe oferte bănoase din partea Parisului.

Om de bază la Inter, Milan Skriniar a strâns 2.094 în 26 de meciuri din toate competiţiile sezonului, timp în care a oferit un assist.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Milan Skriniar în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: psgacordtransfermilan skriniarinter 

viewscnt
Articole similare