adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a fost primit Laszlo Dioszegi la Craiova, de Adrian Mititelu. Patronul lui Sepsi a oferit detalii

Cum a fost primit Laszlo Dioszegi la Craiova, de Adrian Mititelu. Patronul lui Sepsi a oferit detalii

Superliga

Comentarii

Laszlo Dioszegi a povestit cum a decurs întâlnirea cu Adrian Mititelu, la Craiova, la meciul tur.

Etapa trecută a fost marcată de un eveniment unic în istoria fotbalului românesc: un meci de fotbal a fost oprit din cauza scandărilor xenofobe şi discriminatorii.

Arbitrul Andrei Chivulete a luat această decizie după ce a oprit de trei ori partida dintre Sepsi şi FC U Craiova, deoarece ultraşii olteni au scandat încontinuu ”Afară, afară cu ungurii din ţară”.

Cum a decurs întâlnirea dintre Adrian Mititelu şi Laszlo Dioszegi, din tur

Laszlo Dioszegi a povestit şi ce s-a întâmplat în turul campionatului, în Bănie, meci în care FC U Craiova s-a impus cu 1-0.

Finanţatorul lui Sepsi spune că atmosfera a fost mult mai cordială şi subliniază că a avut parte de o primire foarte bună din partea lui Adrian Mititelu.

De altfel, Laszlo Dioszegi a ţinut să-i mulţumească lui Adrian Mititelu şi pentru discursul pe care l-a avut după incidentele de la Sfântu Gheorghe:

”Chiar vreau să-i mulţumesc domnului Mititelu pentru că a vorbit foarte frumos şi, când am fost la Craiova, ne-a primit foarte frumos, a venit, ne-a strâns mâna şi chiar a vorbit foarte frumos cu mine.

Şi noi la, rândul nostru, am spus că n-avem nicio problemă cu el. Problema mare e între el şi galeria lui, nu e treaba mea să înţeleg, dar nu înţeleg de ce atâta înverşunare între cele 2 părţi.

Eu cred că cel mai repede trebuie să rezolve chestia asta, dacă nu eşti în relaţii bune cu suporterii tăi, iată ce se poate întâmpla”, a spus Laszo Dioszegi la Sport Total FM.

Adrian Mititelu: ”Am o relaţie foarte bună cu domnul Dioszegi”

În ciuda tensiunile de la partida dintre Sepsi şi FC U Craiova, Adrian Mititelu a avut un discurs în care a încercat să explice că scandările suporterilor n-au nimic în comun cu filosofia clubului.

Patronul lui FC U Craiova a spus că respectă comunitatea maghiară din România şi că are o relaţie foarte bună cu Laszlo Dioszegi:

”S-au creat premise cu privire la o idee falsă în ceea ce priveşte U Craiova 1948. Nu suntem rasişti! Nu avem nimic împotriva comunităţii maghiare din România.

Chiar îi respectăm foarte mulţi şi îi considerăm fraţii noştri. Drepturile minorităţii maghiare din România sunt drepturi consfinţite de lege şi nimeni nu poate să le conteste [...] Am o relaţie foarte bună cu domnul Dioszegi”, a spus Adrian Mititelu.

viewscnt
Articole similare