Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă a ieşit la atac: "Este un mare, mare abuz ce se întâmplă". Fostul selecţioner a recunoscut că s-a întâlnit cu şeful ROMARM: "Am vrut să-i cunosc pe aceşti oameni"

Victor Piţurcă a ieşit la atac: "Este un mare, mare abuz ce se întâmplă". Fostul selecţioner a recunoscut că s-a întâlnit cu şeful ROMARM: "Am vrut să-i cunosc pe aceşti oameni"

Fotbal

Comentarii

Fostul selecţioner Victor Piţurcă, acuzat de procurii DNA în dosarul măştilor neconforme pentru MApN, susţine că s-a întâlnit o singură data cu directorul ROMARM, Gabriel Ţuţu, în ziua în care l-a cunoscut şi că nu are nicio legătură cu afacerile acestuia. Piţurcă afirmă că singura sa implicare în dosar este că a împrumutat cu bani firma fiului său, dar susţine că nici Alexandru nu este cumparator de influenţă.

”Băiatul meu a vrut să intre în această afacere. După săptămâni, am vrut şi eu să cunosc nişte oameni care i-au propus lui această afacere. Ăsta a fost singuru lucru”, a afirmat, miercuri, Piţurcă, susţinând că atunci a făcut cunoştinţă cu Gabriel Ţuţu, fiind, de altfel, singura dată când s-au întâlnit.

Întrebat despre utilajele neconforme, care susţin procurorii că s-au cumpărat, Piţurcă a afirmat: ”Nu ştiu nimic. Nu cunosc pe nimeni din această afacere (…) În dosar e vorba despre altcineva care făcut lucrul ăsta, nu eu”.

Piţurcă susţine, de asemenea, că nu avut nicio afacere cu MApN şi nici nu a discutat cu oficiali din minister.

”Deci, încă o dată vă explic cu ce sunt implicat în această afacere. L-am împrumutat pe fiul meu să cumpere aceste produse, produsele care au fost vândute MApN: măşti, măşti de gaze, alte produse, nu le ştiu.

Vreau să vă spun nu am dat nicio declaraţie, vreau să vă spun că nu am semnat nimic din ce mi-au prezentat procurorii fiindcă sunt complet nevinovat, nu am nicio problemă cu această afacere şi consider că este un mare, mare abuz.

Nu cred că a fost denunţ. De câteva zile în şir se vehiculează multe neadevăruri în această chestiune şi asta cred că este totul. În rest, ce să facem, chiar aşa în România nu poţi să stai de vorbă cu un om, că eşti supus acestor abuzuri? Veţi afla, poate credeţi că nu vă spun tot adevărul, dar veţi afla din acte că aşa este. Ăsta este adevărul. Dacă era ceva concret ce îmi făceau?

Probabil nu pot să îmi imaginez. A mai apărut o chestie din asta că aş fi dat în gât pe cineva? Domnilor, staţi liniştiţi, Victor Piţurcă nu va face niciodată acest lucru. Niciodată. Dacă ar fi fost cineva care să fi promis ceva, iar eu să fi ştiut şi era... Eu spun adevărul. Şi eu dacă aş fi comis ceva, aş fi spus. Dar să mi se reproşeze că am fost la un om în birou să îl cunosc şi că am cumpărat.... Mi se pare inadmisibil, a mai afirmat fostul selecţioner.

Piţurcă afirmă că era afacerea fiului său, dar care nu a făcut nimic care să-l facă un cumpărator de influenţă.

Tribunalul Bucureşti a respins cererea de arestare preventivă formulată de către procurorii DNA şi a decis plasarea sub control judiciar a lui Alexandru Piţurcă şi a directorului ROMARM, Gabriel Ţuţu, în dosarul intrumentat de DNA.

Şi Victor Piţurcă este cercetat în continuare sub control judiciar.

Afla mai multe despre: piturca 

viewscnt
Articole similare