Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru. Gigi Becali: ”Eu am ce să vând”

Ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru. Gigi Becali: ”Eu am ce să vând”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali susţine că a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru.

În vârstă de 24 de ani, Darius Olaru este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali speră să obţină mulţi bani.

Gigi Becali susţine că a primit o nouă ofertă pentru căpitanul FCSB-ului, pe care a refuzat-o însă, deşi suma îi convenea.

O nouă ofertă pentru Darius Olaru. Reacţia lui Gigi Becali

Patronul FCSB spune că a primit o nouă propunere pentru Darius Olaru. De această dată a fost vorba despre suma pe care şi-o doreşte, 5 milioane de euro.

Gigi Becali n-a fost însă mulţumit de forma de transfer. Patronul FCSB spune că echipa care-l doreşte pe Olaru îl vrea sub formă de împrumut, caz în care ar achita un milion de euro.

În această înţelegere ar intra şi clauza obligatorie pentru transferul definitiv, caz în care FCSB ar primi încă 4 milioane de euro.

Însă Gigi Becali susţine că nu este încântat de această formă de înţelegere şi le-a transmis că Darius Olaru pleacă doar cu transfer definitiv:

”Eu am ce să vând. Am avut ofertă pe Olaru de 5 milioane, dar au zis că îmi dau un milion acum şi 4 milioane ofertă obligatorie, adică sunt obligaţi să activeze.

Le-am zis că pe mine nu mă interesează chestiunile astea îmbârligate. Eu vreau clar. Dă-mi un milion acum, două milioane peste 6 luni şi încă două peste 6 luni. Nu am acceptat!

Puteam să-l dau pe Olaru pe un milion de euro până în vară, împrumut patru luni. Era bine aşa, dar e jucător principal, pierzi campionatul”, a declarat Gigi Becali.

Giovanni Becali: ”Probabil că în vară se va face transferul lui Olaru”

Zilele trecute, Giovanni Becali - impresarul lui Darius Olaru - a declarat că sunt şanse mici ca mijlocaşul în vârstă de 24 de ani să se transfere în această iarnă.

Giovanni Becali susţine că Olaru este monitorizat de mai multe echipe din străinătate, care însă nu sunt prea dispuse să plătească suma cerută de Gigi Becali:

”FCSB cere mult pentru Olaru. Sunt mai multe echipe care l-au urmărit, care şi-l doresc, însă în iarnă cu greu se plătesc sume importante de bani. Probabil în vară se va putea face transferul lui, dacă totul va fi bine”, a spus Giovanni Becali.

Afla mai multe despre: olaru 

viewscnt
Articole similare