Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali, detalii despre transferul lui Darius Olaru de la FCSB. Banii pe care îi vrea patronul echipei: ”Atunci se va face, dacă totul va fi bine!”

Giovanni Becali, detalii despre transferul lui Darius Olaru de la FCSB. Banii pe care îi vrea patronul echipei: ”Atunci se va face, dacă totul va fi bine!”

FCSB

Comentarii

Giovanni Becali a oferit detalii despre mutarea lui Darius Olaru de la FCSB. El susţine că, cel mai probabil, fotbalistul va pleca de la echipă la vară.

FCSB este dispusă să facă profit. Gigi Becali a anunţat că a decis să vândă orice jucător al echipei, dacă va primi oferta pe care el o consideră corespunzătoare. 

În presă au apărut informaţii că Andrei Cordea, Malcom Edjouma sau Darius Olaru pot pleca în această iarnă de la echipa lui Becali. 

Fotbalistul cotat la 5,3 milioane de euro, Darius Olaru, nu va pleca în această iarmă de la FCSB, după cum a precizat impresarul Giovanni Becali. El susţine că sunt şanse minime ca mijlocaşul să părăsească pe FCSB în această perioadă de transferuri. 

De asemenea, Giovanni Becali susţine că dacă totul decurge bine, fotbalistul va pleca vara viitoare. 

”Atunci se va face, dacă totul va fi bine!”

”Noi l-am propus. Ştiţi cum se zice, niciodată să nu spui niciodată, dar sunt şanse minime ca el să mai plece iarna asta, dat fiind faptul şi că FCSB va fi în curând angrenată în competiţie.

FCSB cere mult pentru Olaru. Sunt mai multe echipe care l-au urmărit, care şi-l doresc, însă în iarnă cu greu se plătesc sume importante de bani. Probabil în vară se va putea face transferul lui, dacă totul va fi bine”, a declarat Giovanni Becali, potrivit GSP.ro.

FCSB, locul 3 în acest moment, debutează în noul an contra lui Hermannstadt, la data de 22 ianuarie, de la ora 20:45, meci din cadrul etapei cu numărul 22 din Superligă.

Afla mai multe despre: fcsb-darius olaru-giovanni becali 

viewscnt
Articole similare