Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC U Craiova a decis să joace fără spectatori meciurile de pe teren propriu. Decizie uluitoare luată de Adrian Mititelu după incidentele de la Sf. Gheorghe

FC U Craiova a decis să joace fără spectatori meciurile de pe teren propriu. Decizie uluitoare luată de Adrian Mititelu după incidentele de la Sf. Gheorghe

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova a decis să joace meciurile fără spectatori, pe termen nedeterminat, din cauza incidentelor de la meciul cu Sepsi.

Decizie incredibilă în fotbalul românesc. Din propria iniţiativă, FC U Craiova a decis să joace fără spectatori meciurile de pe teren propriu.

Clubul deţinut de Adrian Mititelu a luat această decizie după incidentele de la meciul cu Sepsi, din deplasare, când partida a fost suspendată din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltenilor.

FC U Craiova anunţă că şi-a închis stadionul pe o perioadă nederminată

Într-o măsură fără precedent, FC U Craiova a anunţat că spectatorii nu vor mai avea acees la meciurile pe care echipa le va disputa pe teren propriu.

Adrian Mititelu n-a mai aşteptat decizia Comisiei de Disciplină, în cazul incidentelor de la partida cu Sepsi şi, din cauza conflictului pe care-l are cu galeria, a decis ca echipa să joace fără spectatori.

Într-un comunicat oficial, cei de la FC U Craiova susţin că au primit ameninţări din partea galeriei că vor urma şi alte incidente de genul celor înregistrate la Sfântu Gheorghe:

”Având în vedere evenimentele din ultima perioadă, prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii şi regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriaşe pentru club şi luând în calcul ameninţările directe cu privire la producerea unor alte evenimente care să conducă la pagube pentru club, am luat următoarele hotărâri:
1) Desfăşurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;
2) Efectuarea de demersuri către FRF şi autorităţile statului în vederea adoptării de urgenţă a unei legislaţii care să prevină aceste manifestări;
3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziţionat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia.

Clubul îşi exprimă regretul profund faţă de suporterii loiali ai clubului, în special faţă de abonaţi sau de cei de bună-credinţă, care nu au nicio vină şi care suportă consecinţele”, se arată în comunicatul lui FC U Craiova.

Ultraşii lui FC U Craiova, suspectaţi de sabotaj

Atât Adrian Mititelu, cât şi cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe au lăsat de înţeles că incidentele provocate la Sfântu Gheorghe au fost planificate, din dorinţa ultraşilor de a se răzbuna pe patronul lui FC U Craiova.

De altfel, zilele trecute, Adrian Mititelu a anunţat că va lua măsuri împotriva suporterilor care îl tot contestă:

”M-au şantajat, am zis ”Domnule, lasă-i”. Au fost alături de echipă, dar gata, băieţi. Stop! S-a terminat era ultrasilor care depăşesc limitele", a spus Adrian Mititelu.

Atilla Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, susţine şi el că ultraşii lui FC U Craiova au încercat să se răzbune pe Adrian Mititelu:

”Au venit pregătiţi pentru asa, pentru că au fost de trei ori avertizaţi, dar nu au încetat să scandeze. Ceea ce înseamnă că acesta a fost scopul lor, pe care l-au atins, dând de înţeles că aşa au vrut să se răzbune pe preşedintele clubului, Adrian Mititelu, cu care sunt în conflict”, a mai spus Hadnagy.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare