Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruptură istorică la U Craiova 1948! Mititelu, pregătit de "divorţ": "Toate au un final. Această epocă a apus. Stop!"

Ruptură istorică la U Craiova 1948! Mititelu, pregătit de "divorţ": "Toate au un final. Această epocă a apus. Stop!"

FC U Craiova

Comentarii

Continuă aventura tumultoasă a lui Adrian Mititelu în fotbalul românesc. Ultima controversă, cea de la Sfântu Gheorghe, l-a făcut să anunţe o revoluţie la U Craiova 1948. Acum, afaceristul a anunţat că "aliaţii" săi din galerie fie îşi schimbă comportamentul, fie se va delimita de ei.

Adrian Mititelu, pregătit de o ruptură la U Craiova 1948: "Va fi revoluţie, chiar dacă vom fi şi mai văduviţi de suporteri"

Meciul Sepsi - U Craiova 1948 a înregistrat o premieră negativă în fotbal. Partida a fost întreruptă din cauza scandărilor anti-maghiare din dreptul galeriei oltenilor, dar Mihai Stoica a dezvăluit că trivialităţi au venit şi din partea suporterilor echipei din Sfântu Gheorghe

Recent, Adrian Mititelu a clarificat faptul că nu susţine scandările anti-maghiare şi a transmis că respectă populaţia etnică din România

Totuşi, evenimentele de pe stadionul din Sfântu Gheorghe i-au umplut paharul afaceristului de la U Craiova, care a anunţat o revoluţie în privinţa relaţiei cu galeria alb-albastră. 

Adrian Mititelu a anunţat că nu mai păsuieşte anumite personaje din galerie şi e dispus să meargă până la o ruptură. 

"Vă spun că este un curent, e un mod de galerie care a apus, de fapt. Sunt ultimele zvâcniri ale unor indivizi, care cred că pot impune politica cluburilor, care cred că sunt mai presus de lege şi de ordine şi care au fost toleraţi. Din păcate, şi noi, cluburile, şi eu i-am ajutat să ajungă în această situaţie în care au ajuns şi au făcut un prăpăd. Unii lideri ai galeriei noastre consideră că pot să îşi facă singuri dreptate. Suntem şantajaţi, dar astea sunt altele, care fac obiectul unui dosar. Epoca galeriilor cu astfel de mode a apus.

Ştiu că Oltenia a fost ţara lui Papură Vodă, adică neguvernabilă, ne-au abandonat austriecii, Ţara Românească a vrut să scape de noi, iar fanii din galerie au impresia că ei, dacă au fost alături de noi, de echipa asta, iar eu niciodată nu o să uit, pentru că aportul lor a fost foarte important... Dar asta nu înseamnă... De asta am închis ochii.

M-au şantajat, am zis <<Domnule, lasă-i>>. Au fost alături de echipă, dar gata, băieţi. Stop! S-a terminat era ultrasilor care depăşesc limitele", a spus afaceristul care controlează U Craiova 1948. 

O parte din galeria lui U Craiova 1948, pusă la zid de Adrian Mititelu: "S-a terminat cu înjurăturile, cu violenţele"

Deşi şi-a declarat public recunoştinţa faţă de anumiţi membri ai peluzei, care au rămas lângă Adrian Mititelu atunci când fosta echipă i-a fost dezafiliată, afaceristul a anunţat că nu va mai face compromisuri şi va lua primele măsuri indiferent de consecinţe. 

"De acum înainte, politica clubului va fi revoluţionară, s-a terminat cu înjurăturile, cu violenţele. Toate au un final, se schimbă totul.

Eu vă garantez cu orice consecinţe că aici se vor schimba multe. Deci clubul U Craiova 1948 e cel mai suferind club din România şi cel mai pătimit, cu cele mai mari nenorociri şi care e conştient cât înseamnă galeria pentru echipă, mai ales când nouă ne-a fost furată o mare parte a suporterilor noştri. Dar cu toate astea, eu sunt conştient că nu se mai poate aşa. 

Din acest moment, clubul nostru, chiar dacă va dura doi ani această schimbare, chiar dacă o să fim şi mai văduviţi de suporteri...

Eu am fost cel mai mare susţinător (n.r. - al celor din galerie). Eu i-am încurajat acum 15 ani şi în perioada când am fost vulnerabil şi mi-a fost luată echipa. Ei au fost puţinii care au rămas alături de noi. Am fost într-un fel dator în faţa lor, dar asta nu înseamnă că pot accepta orice. Eu vă spun că vom face revoluţie şi vom pune piciorul în prag", a adăugat Adrian Mititelu.

În ultimele zile, Adrian Mititelu a demarat o anchetă internă şi a mizat pe o serie de acte pentru a demonstra că vina celor întâmplate la Sfântu Gheorghe sunt din cauza clubului gazdă. Însă, Adrian Mititelu a anunţat că U Craiova 1948 va pierde procesul

Afla mai multe despre: adrian mititeluadrian mititelu u craiova 1948u craiova 1948sepsi u craiova 1948adrian mititelu galerie craiova 

viewscnt
Articole similare