Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A stat doar trei meciuri pe banca tehnică şi deja se doreşte demiterea sa! Un antrenor din Superligă, în pericol

A stat doar trei meciuri pe banca tehnică şi deja se doreşte demiterea sa! Un antrenor din Superligă, în pericolgalerie foto

Superliga

Comentarii

Mandatele antrenorilor din Superligă nu este aproape niciodată de durată. Majoritatea echipelor schimbă cel puţin doi tehnicieni pe an, dacă nu mai mulţi, iar o nouă demitere ”fulgerătoare”, în sitlul fotbalului românesc, este pregătită în culise, după doar trei meciuri cu noul ”principal” pe banca tehnică.

Până să fie dat afară de FC Argeş, Andrei Prepeliţă era cel mai longeviv antrenor din Superligă, petrecând aproape un an şi 11 luni pe banca tehnică a formaţiei din Trivale, în perioada decembrie 2020 - octombrie 2022.

Între timp, acesta a fost demis şi înlocuit cu Marius Croitoru (42 de ani). Existau speranţe că fostul antrenor de la Botoşani va reuşi să lege un proiect de durată la Piteşti, ca în Moldova, dar perspectivele nu sunt bune.

A stat doar trei meciuri pe banca tehnică şi deja se doreşte demiterea sa

Venit la FC Argeş cu obiectivul de a se lupta pentru play-off, Croitoru a condus echipă către lupta împotriva retrogradării, iar conducerea deja ar dori demiterea sa, conform Gsp.

Deşi a prins şapte meciuri de când a fost adus la club, Marius Croitoru s-a aflat efectiv pe banca tehnică la doar trei dintre acestea, din cauza unei suspendări, provenite din problemele cu licenţa.

Rezultatele echipei nu s-au îmbunătăţit în mandatul său, ba chiar din contră, iar primarul Cristian Gentea deja ar dori să îşi încheie socotelile cu antrenorul adus în octombrie.

Doar că acolo apar problemele. Marius Croitoru mai are un an şi jumătate de contract cu FC Argeş, astfel că demiterea sa nu reprezintă o opţiune, din considerente financiare.

Mai mult, echipa din Trivale nici nu are în vizor un potenţial înlocuitor, care să poată veni cât mai repede la echipă şi redresa corabia. Însă, dacă situaţia nu se va îndrepta, o soluţie, măcar temporară, va fi găsită.

Marius Croitoru, în pericol

Aşadar, ironia face ca înlocuitorul celui mai longeviv tehnician din Superligă să aibă şanse de a deveni unul dintre antrenorii cu cele mai scurte mandate din această ediţie a campionatului.

În cazul în care echipa va continuă pe acest trend descendent şi nu se va ”sustrage” din lupta împotriva retrogradării, iar Marius Croitoru ar ajunge să fie dat afară, antrenorul ar fi obligat să îşi ia o vacanţă.

Fostul tehnician al lui FC Botoşani a pregătit-o şi pe U Craiova 1948 în acest sezon şi nu mai poate prelua altă formaţie.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare