Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce făceau Mihai Pintilii şi Eduard Radaslavescu la o zi după înfrângerea dureroasă cu Farul. Unde au fost surprinşi

VIDEO | Ce făceau Mihai Pintilii şi Eduard Radaslavescu la o zi după înfrângerea dureroasă cu Farul. Unde au fost surprinşi

Superliga

Comentarii

La doar o zi după ce au pierdut dramatic meciul cu Farul Constanţa, Mihai Pintilii (38 de ani) şi Eduard Radaslavescu (18 ani) au fost surprinşi la partida rivalei CFR Cluj cu FC Voluntari, disputată, luni, pe stadionul Anghel Iordănescu.

Duminică, FCSB a fost una dintre protagonistele celui mai spectaculos meci, probabil, din actuala ediţie a Superligii, fiind învinsă dramatic de Farul Constanţa.

În minutul 90, când conducea cu 2-1, vicecampioana a rămas în inferioritate numerică, după ce Joyskim Dawa a fost eliminat, pentru un fault din postură de ultim apărător.

Ce făceau Mihai Pintilii şi Eduard Radaslavescu la o zi după înfrângerea cu Farul

Jucătorii pregătiţi de Gică Hagi au mai avut şase minute de prelungiri la dispoziţie pentru a presa şi au reuşit o revenire incredibilă, după autogolul lui Ştefan Târnovanu şi lovitura decisivă a lui Andrei Borza.

Aşadar, Farul reuşise să revină temporar pe primul loc al Superligii, până la meciul CFR-ului, în timp ce distanţa dintre lider ş FCSB se mărea în continuare.

Luni, campioana avea să închidă etapa cu numărul 23 din Superligă, cu un meci împotriva lui FC Voluntari, în deplasare, pe care l-a câştigat cu 1-0, revenind în ”fotoliul” de lider.

La doar o zi după înfrângerea dureroasă cu Farul, Mihai Pintilii şi Eduard Radaslavescu au fost surprinşi la stadionul Anghel Iordănescu, pentru a urmări meciul rivalei.

Motivul vizitei celor doi nu a fost dezvăluit, probabil fiind acolo doar pentru a o ”spiona” pe CFR, înaintea derby-ului din etapa care urmează, iar niciunul nu a vorbit după meci.

Radaslavescu, ”uitat” pe bancă la FCSB

Nici Pintilii, nici Radaslavescu nu s-au prea ridicat de pe bancă la meciul cu Farul, delegatul vicecampioanei fiind ”vânat” de Lucian Burchel, iar mijlocaşul deocamdată rezervă la FCSB.

Deşi vorbea la superlativ despre fotbalistul achiziţionat de la Gică Hagi în urmă cu câteva luni, Gigi Becali nu a dorit să îl introducă pe acesta în teren în ultima vreme.

De fapt, de când a venit la FCSB, Radaslavescu a însumat 17 apariţii, dar numai 590 de minute pe gazon, echivalentul a şase meciuri întregi şi încă 50 de minute de joc.

Totuşi, în vârstă de doar 18 ani, internaţionalul român de tineret are tot timpul de a se impune la FCSB, mai ales că va mai îndeplini regula ”under” mai multe sezoane.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare