Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, considerat principalul vinovat pentru înfrângerea cu Farul: ”Nu poţi să faci asta”. Detaliile care i-au frapat pe experţi: ”Tu fragilizezi jocul” | EXCLUSIV

Gigi Becali, considerat principalul vinovat pentru înfrângerea cu Farul: ”Nu poţi să faci asta”. Detaliile care i-au frapat pe experţi: ”Tu fragilizezi jocul” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, Viorel Moldovan a vorbit despre înfrângerea dramatică a FCSB-ului cu Farul Constanţa şi a ajuns la concluzia că principalul vinovat pentru revenirea neaşteptată a dobrogenilor este chiar patronul Gigi Becali.

După ce a avut în mână meciul cu Farul Constanţa, FCSB a scăpat punctele printre degete în ultimele secunde, după ce a încasat goluri în minutele 90+5 şi 90+6.

De la a fi în avantaj, roş-albaştri s-au trezit că sunt conduşi în câteva zeci de secunde, după ce mai şi rămăseseră în inferioritate numerică, după eliminarea lui Dawa.

”Nu poţi să faci asta”

Deian Sorescu a fost din nou înlocuit la pauză, în timp ce marcatorii Andrei Cordea şi Andrea Compagno au prins doar o oră pe gazon.

Cum MM Stoica a recunoscut că Gigi Becali a efectuat schimbările, Viorel Moldovan consideră că latifundiarul este principalul vionvat pentru această înfrângere.

Prin mutările gândite, fostul ”tricolor” spune că Becali doar şi-a încurcat echipa şi a creat circustanţe pentru ca aceasta să fie învinsă în final.

Gigi Becali, principalul vinovat pentru înfrângerea cu Farul

”(n.r. vi s-a părut că Sorescu trebuia schimbat la pauză?) Nu. Chiar dacă a jucat fundaş stânga, nu mi-a displăcut. A împins pe atac, a venit cu centrări, nu ştiu... am fost surprins de această schimbare, nu am înţeles-o.

Plus că nu poţi să schimbi imediat după ce faci 2-1 marcatorii golurilor. Cordea ţi-a scos şi penalty, erai pe un trend ascendent, erai pe val şi faci în minutul 61 două modificări, îi scoţi pe cei doi jucători.

Ce mesaj transmiţi, ce văd jucătorii, ce simt jucătorii? Omrani intră prost de data asta, la Sibiu a mai intrat ok, iar la mijlocul terenului iar e oo problemă.

La pauză, îl schimbi pe Edjouma cu Coman, Coman îţi intră bine, îl ridiculizează pe Sîrbu în banda dreaptă, vine, îi dă pasă de gol lui Cordea. Dar îl tragi în mijloc pe Octavian Popescu.

Nu spun că nu ar putea juca pe poziţia de inter, deşi randamentul său cel mai bun vine din banda stângă, acolo unde are concurenţă cu Coman.

Dar, din punctul meu de vedere, tu fragilizezi jocul, axul median, scoţându-l pe Edjouma, nu mai ai forţă, nu mai ai putere şi cedezi la un moment dat, ceea ce s-a şi întâmplat.

Farul începe să controleze după 2-1. Începe să împingă, să ajungă mai uşor la poartă, să controleze zona mediană”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare