Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Au reţeta succesului”. Formaţia din Superligă pe care Dan Alexa o vede capabilă să încheie supremaţia CFR-ului şi să devină campioana României

”Au reţeta succesului”. Formaţia din Superligă pe care Dan Alexa o vede capabilă să încheie supremaţia CFR-ului şi să devină campioana României

Superliga

Comentarii

Luni, Dan Alexa (43 de ani) a plecat în cantonament alături de echipa sa, FC Braşov, în Antalya, înaintea reluăriii Ligii 2. La aeroport, antrenorul a oferit o serie de declaraţii, vorbind şi despre lupta la titlu din Superligă, în care sunt angrenate două echipe apropiate lui.

În acest sezon al Superligii, întrecerea pentru titlu este preconizată să fie mult mai acerbă decât în oricare dintre precedentele sezoane după introducerea play-off-ului.

Nu mai puţin de cinci echipe speră că vor putea pune mâna pe Superligă la finalul stagiunii, CFR Cluj, Farul Constanţa, FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova.

”Au reţeta succesului”

Deocamdată, echipa pregătită de Gică Hagi conduce clasamentul, dar campioana poate reveni pe primul loc, dacă îşi câştigă meciul de luni, cu FC Voluntari.

Rapid se află în urma celor două, la o lungime de FCSB şi Universitatea Craiova, aflate la egalitate, care sunt cu şapte puncte în urma Farul şi, deocamdată, şase în urma CFR-ului.

Desigur că în play-off punctele de înjumătăţesc, astfel că şi o diferenţă de 12 puncte poate fi recuperată destul de rapid, la fel cum s-a întâmplat şi în ultima stagiune, cu CFR şi FCSB.

La începutul acestei luni, MM Stoica afirma că, realist, doar CFR Cluj este o contracandidată a FCSB-ului la titlu sau, posibil, Farul, sugerând că Rapid nu are nicio şansă.

Dan Alexa o vede capabilă pe Rapid să încheie supremaţia CFR-ului şi să devină campioana României

Dan Alexa l-a contrazis pe managerul general al vicecampioanei şi a dezvăluit că este de părere că fosta sa echipă ar putea avea şanse de a cuceri Superliga.

Fost jucător în Bănie de asemenea, antrenorul lui FC Braşov consideră că Rapid are ”reţeta succesului” şi că ar putea să încheie într-un final supremaţia CFR-ului, după cinci titluri la rând.

Poate să se bată la titlu, au reţeta succesului, au stadion, au galerie, au linişte, au un patron foarte serios, care lucrează la infrastructură, plus un antrenor pe care eu îl apreciez, Adrian Mutu”, a declarat Dan Alexa, la plecarea în cantonament.

Rapid a început bine anul, cu o victorie răsunătoare împotriva lui Sepsi, dar a reuşit să obţină doar o remiză în al doilea meci din 2023, 0-0, pe un teren absolut execrabil, împotriva lui U Cluj.

Afla mai multe despre: dan alexa 

viewscnt
Articole similare