Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce diferenţa e între 'm**e la Sepsi' şi 'm**e la olteni'?”. Reacţie halucinantă dinspre conducerea lui U Craiova 1948 după scandalul de la Sf. Gheorghe | EXCLUSIV

”Ce diferenţa e între 'm**e la Sepsi' şi 'm**e la olteni'?”. Reacţie halucinantă dinspre conducerea lui U Craiova 1948 după scandalul de la Sf. Gheorghe | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

După scandalul monstru care a erupt la Sfântu Gheorghe, Marcel Puşcaş, preşedintele lui U Craiova 1948, a avut o reacţie halucinantă, în direct la Orange Sport. Oficialul clubului oltean i-a acuzat pe arbitri pentru decizie şi a afirmat că meciul nu trebuia oprit.

După scandările xenofobe şi rasiste de la Sepsi - U Craiova 1948, Andrei Chivulete a luat decizia, după două întreruperi, de a opri meciul şi a treia oară, de această dată definitiv.

În ciuda mai multor avertismente, atât din partea crainicului, cât şi din partea centralului, fanii olteni nu au dorit să înceteze scandările, ducând la această decizie istorică.

”Care e diferenţa între 'm**e la Sepsi' şi 'm**e la olteni'?”

În urmă partidei, printr-o intervenţie telefonică la Orange Sport, Marcel Puşcaş a oferit o reacţie halucinantă. Acesta i-a învinuit pe fani şi a afirmat că vina este şi a lui Sepsi.

Preşedintele lui U Craiova 1948 susţine că Sepsi este supusă la astfel de scandări meci de meci şi că arbitrii ar trebui să nu întrerupă meciuri din această cauză.

Mai mult, Puşcaş a afirmat că şi cei de la U Craiova 1948 sunt victimele unor scandări cu tentă rasistă, iar că nicio măsură nu a fost luată în acest sens.

Reacţie halucinantă a lui Marcel Puşcaş după scandalul de la Sf. Gheorghe

Au mai fost momente în care nu a fost conflict (n.r. între U Craiova 1948 şi Sepsi), sunt alte galerii numeoaroase care procedează la fel la meciurile cu Sepsi, Petrolul, U Cluj, FCSB, Rapid, cealaltă Craiova.

Deci nu e un caz singular ce s-a întâmplat, se întâmplă la fiecare meci al lui Sepsi, pe orice stadion. Şi dacă continuă aşa cu excesul de zel al celor care decid oprirea unor meciuri, probabil va deveni o echipă şi mai urâtă.

Ce diferenţă este între 'm**e la olteni' sau 'm**e la unguri' sau 'm**e la Sepsi'? La fiecare meci în care se strigă 'm**e la olteni' trebuie să oprească meciul.

E vorba de oameni din anumite regiuni. Categoric nu trebuie tolerate, dar, dacă tolerăm într-un loc, de ce tolerăm în altul? Ori tolerăm peste tot, ori...

Meciul cu UTA, când galeria UTA-ei a scandat 'm**e la olteni', nu a comentat nimeni. Aş fi vrut ca acestem manifestări să înceapă cu ani în urmă şi nu să dăm exemplu la Sepsi - FC U Craiova.

De când se scandează lucrurile astea pe stadioanele din România? Vă mai spun ceva, o brigadă cu 'cojones' lua măsuri, chiar dacă în regulament nu e stipulat, ca jocul să continue.

Adică simpla evacuare a celor cu scandări xenofobe. La un moment dat, oricine organizează un eveniment are o parte de vină pentru o bătaie sau ceva neplăcut din cadrul acestuia.

Nu am dat bilet galeriei, nu avem obligaţia de a îi însoţi. Ar trebui poate şi în regulamentele FRF să fie apărate cluburile de anumite ieşiri ale fanilor”, a declarat Marcel Puşcaş, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: marcel puşcaş 

viewscnt
Articole similare