Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portarul lui Sepsi îşi doreşte victoria la ”masa verde” după ce partida cu FC U Craiova a fost suspendată din cauza scandărilor rasiste: ”Noi nu suntem vinovaţi cu nimic!”

Portarul lui Sepsi îşi doreşte victoria la ”masa verde” după ce partida cu FC U Craiova a fost suspendată din cauza scandărilor rasiste: ”Noi nu suntem vinovaţi cu nimic!”

Superliga

Comentarii

Meciul Sepsi – FCU 1948, întrerupt, după aproximativ 25 de minute de la start, din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor, a fost oprit definitiv.

În miinutul 25, iniţial, arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte puţin timp, el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare. După zece minute, jucătorii au revenit pe teren, dar la doar zece secunde, partida a fost oprită definitiv de Chivulete.

La finalul meciului, portarul lui Sepsi, Roland Niczuly, a avut o reacţie dură. Cel mai probabil, după ce cazul va fi judecat, partida va fi câştigată de Sepsi cu 3-0 la ”masa verde”. 

”Noi nu suntem vinovaţi cu nimic!”

”S-au făcut eforturi ca terenul să arate bine, cei de la Craiova au făcut şapte ore pe drum. Sper să se înveţe ceva din asta. Suntem obişnuiţi cu situaţia asta, se ştie că la noi se scandează astfel de lucruri aproape la fiecare meci.

Pe cine să dăm afară din ţară? Toţi suntem născuţi şi crescuţi aici, în zonă, judeţul Covasna face parte din România, am reprezentat România în cupele europene, e destul de neplăcut. Sperăm să se termine.

Arbitrul a tras un semnal de alarmă clar, speram ca meciul să continue. E foarte rău pe vremea asta să te opreşti. 

Din câte am înţeles de la domnul arbitru, nu mai e cale de întors. A oprit meciul definitiv şi nu e o altă opţiune decât să primim cele trei puncte.

Noi nu suntem vinovaţi cu nimic, nici echipa din Craiova nu e vinovată. Aceşti suporteri trebuie să înţeleagă că nu e nevoie să scandeze aşa ceva să susţină echipa”, a spus Roland Niczuly.

Afla mai multe despre: superligă-sepsi-fc u craiova 

viewscnt
Articole similare