Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haos la Sfântu Gheorghe! Mai mulţi stewarzi au fost plasaţi în faţa vestiarului arbitrilor, după ce a fost abandonat meciul. Ce urmează | EXCLUSIV

Haos la Sfântu Gheorghe! Mai mulţi stewarzi au fost plasaţi în faţa vestiarului arbitrilor, după ce a fost abandonat meciul. Ce urmează | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Partida dintre Sepsi şi U Craiova 1948, care a debutat, duminică, la ora 16:00, a fost întreruptă în minutul 26 de centralul Andrei Chivulete, după ce fanii olteni începuseră scandări rasiste şi xenofobe la adresa adversarilor. Ambele echipe au fost trimise la vestiare, iar, după ce au revenit, iar suporterii nu s-au oprit, partida a fost abandonată.

Partida dintre Sepsi şi U Craiova 1948 a fost întreruptă în minutul 26, în urma scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor olteni.

Cele două echipe au revenit după 13 minute, iar meciul s-a reluat, dar Andrei Chivulete a luat decizia de a îl suspenda, după ce scandările nu s-au oprit.

Ce urmează după ce a fost abandonat meciul Sepsi - U Craiova 1948

Conform surselor Orange Sport, după ce centralul a luat această decizie, mai mulţi stewarzi au fost trimişi la vestiarul arbitrilor, pentru a îi păzi pe aceştia.

Cei de la U Craiova 1948 au cerut ca fanii lor să fie escortaţi cât mai rapid în afara stadionului, în timp ce Sepsi va urma un antrenament în locul meciului.

Cel mai probabil, formaţia pregătită de Cristiano Bergodi va câştiga meciul la masa verde. Este prima dată în istoria fotbalului românesc când un meci este abandonat din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale fanilor.

Prezent la flash-interviu, Roland Niczuly a comentat dur scandările suporterilor olteni şi a încercat să explice că formaţia din Sfântu Gheorghe este tot o reprezentată a României.

Haos pe stadionul din Sfântu Gheorghe

Suntem obişnuiţi cu situaţia asta, se ştie bine că la noi se scandează la fiecare meci aproape. Nu înţeleg pe cine să dăm afară, toţi suntem născuţi, crescuţi aici, judeţul Covasna e în România.

Am reprezentat România în cupele europene, nu altă ţără. E neplăcut. Sperăm să se termine cât mai repede, e neplăcut să se oprească meciul după 35 de minute (n.r. 26).

Arbitrul a tras un semnal de alarmă clar, ne-a trimis la vestiare. Din ce am înţeles de la arbitru, nu mai e cale de întors. Meciul a fost suspendat defitiniv.

Suporterii trebuie să înţeleagă că pentru a îşi susţine echipa nu trebuie să scandeze... În Premier League, cântă tot stadionul 90 de minute şi nu am văzut aşa ceva.

Că ne înjură pe noi, jucătorii, nu ne deranjează ne am obişnuit de mici. Nici azi nu am băgat în seamă, dar dacă arbitrul a luat decizia, trebuie să ne conformăm”, a declarat Roland Niczuly.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare