Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan şi Tătăruşanu, zi de coşmar de coşmar în Serie A! Portarul român a luat cinci goluri acasă în meciul cu Sassuolo

AC Milan şi Tătăruşanu, zi de coşmar de coşmar în Serie A! Portarul român a luat cinci goluri acasă în meciul cu Sassuolo

Serie A

Comentarii

AC Milan, cu portarul Ciprian Tătăruşanu integralist, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-2, de echipa Sassuolo, în etapa a XX-a din campionatul Italiei.

Ciprian Tătăruşanu a primit cinci goluri în AC Milan - Sassuolo

Milan şi Tătăruşanu au avut un prânz de coşmar în Serie A. Sassuolo s-a impus cu 5-2 pe San Siro şi a trimis campioana într-o criză profundă.

Cu cinci meciuri la rând fără victorie, Milan aştepta o revenire cu Sassuolo acasă. Berardi a fost omul primei jumătăţi de oră pe San Siro. Le-a pasat decisiv lui Defrel şi lui Fratessi şi s-a făcut 2-0. Giroud a readus-o pe Milan în joc, dar Berardi a refăcut avansul de două goluri al neroverzilor. 

După pauză, tot oaspeţii au marcat: Lauriente şi Matheus Henrique l-au învins şi ei pe Tătăruşanu, care a luat pentru prima dată cinci goluri cu tricoul lui Milan pe el. 

Origi a dat golul meciului în final, dar Milan e în criză profundă şi riscă să piardă şi locurile de Champions League.

În clasament, AC Milan este pe locul 4, cu 38 de puncte, iar Sassuolo pe 16, cu 20 de puncte.

 

Afla mai multe despre: ac milan sassuolociprian tatarusanu 

viewscnt
Articole similare