Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător din Liga 1 s-a revoltat după ce a jucat în mocirlă: ”Riscăm să ne rupem picioarele. Pentru ce?” Clubul său a organizat meciul

Un jucător din Liga 1 s-a revoltat după ce a jucat în mocirlă: ”Riscăm să ne rupem picioarele. Pentru ce?” Clubul său a organizat meciul

Superliga

Comentarii

Un jucător de la Petrolul a luat atitudine faţă de terenurile pline de nămol din Liga 1.

Partida dintre Petrolul şi Chindia, scor 1-2, s-a jucat pe un teren sub orice critică. Iarba a fost înlocuită de noroi, într-un peisaj ce aducea aminte de terenurile din anii '90.

Titular în echipa Petrolului, Robert Moldoveanu a luat atitudine şi spune că jucătorii n-ar trebui să intre pe astfel de terenuri.

Robert Moldoveanu, după mocirla de la Petrolul - Chindia: ”Ăsta nu e fotbal”

În trei dintre cele patru partide disputate până sâmbătă seară au fost probleme extrem de mari cu suprafaţa de joc.

Precipitaţiile căzute în ultimele zile au afectat grav terenurile de pe stadioanele lui U Cluj, UTA Arad şi Petrolul, care oricum nu erau în cea mai bună stare.

Cele mai grave situaţii au fost la U Cluj - Rapid (0-0) şi la Petrolul - Chindia (1-2), unde jucătorii au înotat efectiv în mocirlă.

Robert Moldoveanu a fost titular în Petrolul Chindia şi a fost schimbat în minutul 79, când în locul său a intrat Constantin Budescu.

La finalul meciului, jucătorul s-a plâns de starea deplorabilă a terenului şi a arătat cu degentul spre organizatori, deşi chiar echipa sa a fost gazdă:

”Nu este normal să jucăm pe aceste terenuri. Organizatorii ar trebui să ia măsuri, pentru că nu ei intră pe teren, noi intrăm şi riscăm în orice moment să ne rupem picioarele. Pentru ce?

(Reporter: Voi n-aţi fi vrut să jucaţi?) Păi dumneavoastră aţi fi vrut să jucaţi pe un astfel de teren? Să joci pe mocirlă, să te baţi şi... ăsta nu e fotbal”, a spus Robert Moldoveanu după meci.

Gazonul de pe stadionul din Ploieşti n-a fost schimbat niciodată

Stadionul ”Ilie Oană” a fost reconstruit şi inaugurat în septembrie 2011, după o investiţie de aproximativ 17,5 milioane de euro.

În toţi aceşti ani, spre deosebire de alte stadioane, suprafaţa de joc de pe ”Ilie Oană” n-a fost niciodată schimbată.

De-a lungul timpului s-au făcut investiţii pentru lucrări de reabilitare, însă niciodată gazonul n-a fost schimbat.

”Nu s-a schimbat niciodată gazonul. Tragem de el aşa cum putem. Mai facem o scarificare, o însămânţare, mai facem câte un tratament şi uite că rezistăm”, spunea Vivi Răchită, într-o declaraţie făcută în urmă cu un an şi jumătate.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare