Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu a răbufnit la adresa unei rivale la titlul Superligii: "Băi, dar ajunge! Înţeleg puţin ajutor, dar nu aşa. Asta e sfidare"

Gică Popescu a răbufnit la adresa unei rivale la titlul Superligii: "Băi, dar ajunge! Înţeleg puţin ajutor, dar nu aşa. Asta e sfidare"

Farul Constanța

Comentarii

Preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu, a comentat o fază de arbitraj care l-a deranjat, din etapa recent încheiată a Superligii.

Gică Popescu, deranjat de ce s-a întâmplat la U Cluj - Rapid Bucureşti

Farul Constanţa n-a mai câştigat de trei etape în Superligă, de la succesul cu 8-0 împotriva lui FC Botoşani, iar înfrângerea cu CFR Cluj i-a dus pe "marinari" pe locul secund, în timp ce campioana a trecut în fruntea clasamentului. 

Gică Popescu monitorizează echipele cu care Farul se bate la titlu şi a răbufnit la adresa Rapidului, despre care a spus că a beneficiat de o eroare de arbitraj. 

Fostul tricolor se referă la faza petrecută în minutul 66 al meciului U Cluj - Rapid 0-0, atunci când Onea l-a faultat pe Oancea în careul giuleştean. Centralul a consultat VAR, dar n-a disctat penalty. 

După ce a auzit şi părerea anumitor experţi care au transmis că s-ar fi impus acordarea loviturii de la 11 metri, Gică Popescu a comentat iritat. 

"Vă las pe voi să apreciaţi dacă maniera de arbitraj sau faza respectivă îmi dă mie dreptate sau nu. Nu spune nimeni că Rapid nu este poate cel mai frumos proiect nou în fotbal, dar asta nu dă dreptul nimănui să îşi bată joc de munca altora. Ştii ce e ciudat? Că avem VAR.

Cum să nu îl cheme arbitrul de la VAR, să-i zică: 'Uită-te, pare fault!'. Arbitrul este în spate, vede foarte bine, e la 15 metri. Ce să facă mai mult? Eu înţeleg, e frumos, e senzaţional ce se întâmplă acolo, e un public nemaipomenit, e centenar, ok. Băi, dar ajunge! Nu aşa! Eu mai înţeleg puţin ajutor, dar nu aşa. Asta e sfidare!", a declarat Gică Popescu, la Prima Sport.

După ce Farul a pierdut cu CFR Cluj şi Rapid Bucureşti a scos un punct pe Cluj Arena, echipa antrenată de Adi Mutu a urcat pe locul al treilea al Superligii, la trei puncte în spatele echipei lui Gică Hagi. 

Afla mai multe despre: gica popescufarul constantarapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare