Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexi Pitu a reuşit să-şi impresioneze antrenorul la debutul pentru Bordeaux. Guion: ”Un băiat care miroase a fotbal”

Alexi Pitu a reuşit să-şi impresioneze antrenorul la debutul pentru Bordeaux. Guion: ”Un băiat care miroase a fotbal”

Stranieri

Comentarii

David Guion, antrenorul lui Bordeaux, a vorbit despre Alexi Pitu după ce tânărul mijlocaş român a debutat cu Dijon.

La doar câteva zile de la transfer, Alexi Pitu a debutat pentru noua sa echipă Girondins Bordeaux.

Fostul mijlocaş al Farului a intrat în minutul 72, când echipa sa conducea cu 3-0. La finalul partidei, David Guion a vorbit în termeni laudativi despre Alexi Pitu.

Antrenorul lui Bordeaux l-a lăudat pe Alex Pitu: ”Miroase a fotbal”

Alexi Pitu a fost joi prezentat oficial la Girondins Bordeaux. Însă, în ciuda timpului scurt, el a fost păstrat inclus în lotul pentru deplasarea de la Dijon.

Nu numai că a făcut parte din lot, dar antrenorul i-a oferit şi şansa debutului. Alex Pitu a intrat în minutul 72, la scorul de 0-3, în locul lui Maja şi la final s-a bucurat de aprecieri din partea antrenorului său.

David Guion spune că Alexi Pitu este un jucător cu multă calitate, care simte foarte bine jocul. Însă i-a transmis şi un mesaj: în Ligue 2 este nevoie de un fizic foarte puternic:

”Copilul a sosit la jumătatea săptămânii, este plin de prospeţime, poţi să vezi imediat că miroase a fotbal. Mingea pe care o pune în spatele apărării este magnifică, aşa este el.

După aceea trebuie să descopere şi Ligue 2, e multă condiţie fizică... dar vedem că este un băiat care miroase a fotbal”, a spus David Guion, citat de maligue2.fr.

Girondins Bordeaux s-a impus cu 3-0 în deplasarea de la Dijon şi a rămas pe locul 2 în liga secundă a Franţei, care asigură promovarea în prima ligă a Franţei. Lideri sunt cei de la Le Havre, care au un avans de 7 puncte.

Gică Popescu pariază pe Alexi Pitu: ”Este foarte, foarte ambiţios”

Gică Popescu, preşedintele lui Farul Constanţa, are încredere că Alexi Pitu va ajunge un jucător important.

Fostul căpitan al lui FC Barcelona susţine că Pitu este foarte ambiţios şi serios, lucruri care îl vor ajuta la dezvoltarea carierei de fotbalist:

”Pitu s-a născut în Germania, are o mentalitate foarte sănătoasă, educaţia căpătată acolo face diferenţa. De calităţi nu mai vorbim, le-am văzut în această jumătate de sezon, e de 3-4 ani în lotul mare, aşteptam de mult să aibă această explozie.

Potenţial imens, calitate deosebită, acum depinde cum va fi gestionat. E un tip foarte, foarte ambiţios, de-aia am spus că educaţia din Germania l-a ajutat foarte mult”, a comentat Gică Popescu.

Afla mai multe despre: pitu 

viewscnt
Articole similare