Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a răspuns Andrei Ivan când a fost întrebat dacă va pleca de la Universitatea Craiova: ”Doar domnul preşedinte ştie!”

Cum a răspuns Andrei Ivan când a fost întrebat dacă va pleca de la Universitatea Craiova: ”Doar domnul preşedinte ştie!”
Comentarii

Echipa CS Universitatea Craiova a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia FC Hermannstadt, într-un meci la care în tribună a fost prezent fostul mare fotbalist brazilian Rivaldo.

CS Universitatea Craiova a controlat meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt, dar primul gol a venit destul de târziu, în minutul 48, când Andrei Ivan a înscris cu un şut din afara careului. Căpăţână a trimis în bară în minutul 68, dar oltenii au majorat diferenţa în minutul 69, când Andrei Ivan a reuşit dubla, marcând un gol cu o lovitură de cap.

La meciul de pe stadionul Ion Oblemenco a fost prezent şi fostul mare fotbalist brazilian Rivaldo, venit în România pentru a-şi urmări fiul, pe Rivaldinho. 

La finalul meciului, Andrei Ivan a oferit mai multe declaraţii. El a fost întrebat dacă va pleca în această iarnă de la Universitatea Craiova. 

”Doar domnul preşedinte ştie!”

”Sunt bucuros pentru echipă că am câştigat, am luat cele trei puncte, aveam nevoie. Nu am mai marcat de ceva timp. Au fost mai multe motive. A fost o primă repriză bună, dar nu ne-am creat prea mult ocazii. Suntem bucuroşi că am luat cele trei puncte, trebuie să urcăm mai sus, pe podium.

E normal să te gândeşti la Craiova, dar în ce situaţie suntem acum, am strâns 41 de puncte, e un drum lung, vom vedea ce ne rezervă viitorul.

E nevoie de Mister pe bancă. La Botoşani ne-a lipsit şi s-a văzut şi pe tabelă. Ştie să comunice cu noi, ştie să vorbească şi asta e cel mai important pentru noi. Mi-am propus să marchez cât mai mult pentru Universitatea Craiova.

(n.red. Există şanse să pleci?) Asta nu am de unde să ştiu, doar domnul preşedinte ştie. Nu am fost niciodată informat. Nici când am plecat la Krasnodar nu am ştiut nimic. (n.red. Dar aştepţi o ofertă?)Momentan, nu ştiu nimic, v-am spus”, a spus Andrei Ivan.

Afla mai multe despre: craiova-andrei ivan-superligă 

viewscnt
Articole similare